Digidexo.com

Natural Cures for Vorter

Ifølge en studie publisert i Current Opinion i Pediatrics, opp til 22 prosent av amerikanske barn og unge påvirkes av vorter. Vanlige vorter - de som vanligvis dukker opp på hendene - står for om lag 70 prosent av alle ikke-kjønnsvorter. Plantar vorter, den typen som er mest vanlig på føttene, er også utbredt, påvirker mer enn fire prosent av den amerikanske befolkningen. Vorter er forårsaket av HPV (human papilloma virus) og er smittsom, så forsiktighet bør tas for å holde dem dekket under behandlingen for å redusere bestått av viruset.

Tea Tree Oil

Påfør noen dråper tea tree olje til en bomullsdott og tape den til vorte hver dag. Tea tree olje inneholder bakterie-bekjempelse egenskaper og er en svært effektiv naturlig kur for vorter.

Duct Tape

Dekk en vorte i duct tape og endre daglig til vorten er borte, vanligvis innen noen dager.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kan utrydde en vorte --- rett og slett bruke det på en bomullsdott og bruke medisinsk tape for å beskytte området. Denne naturlige vorte kur kan utrydde en vorte i løpet av uker.

Hvitløk

Påfør hvitløk olje til en vorte og dekk med en bandasje eller medisinsk tape. Hvitløk er en sterk bakterie-fighter og en effektiv naturlig vorte kur.

Vitaminer

Påfør vitamin A og E oljer til en vorte, så pakk i medisinsk tape. Du kan også ta disse naturlige vorte botemidler internt i tablettform.