Digidexo.com

Hvordan bruke Mysepulver

En verden av kosttilskudd raker inn rundt en milliard dollar i året, stimlet et konkurranseutsatt marked med en rekke produkter utviklet for å forbedre idrettsprestasjoner eller slanke waistlines, blant annet. Protein pulver er en av disse unike tilbud som tar begge deler. Det finnes to typer protein pulver som linje butikkhyllene: melk-avledet whey eller plantebasert soya. Noen debattere fordelene av hver, men enten kan brukes til stor effekt med en nesten ubegrenset tilgang på oppskrifter, avhengig av dine personlige mål.

Hvordan bruke Mysepulver

Hvis du er en svært aktiv voksen som engasjerer seg i regelmessig mosjon, er den anbefalte daglige mengden protein inntak 0,8% per pund av din nåværende kroppsvekt. For eksempel er det beregnede inntak av protein 136 gram for en 170-kilos mann som øvelser tre til sju dager i uken. For moderate utøvere, er det aktuelle inntaket omtrent halvparten av dette beløpet eller 0,4%. Beregn din egen proteinbehov tilsvarende.

De som ønsker å få vekt bør beregne basal metabolic rate (BMR), baseline caloric utgifter rate basert på alder, vekt og høyde i henhold til nasjonale gjennomsnitt. Ideen bak økende vekt er å innta flere kalorier enn kroppen din kan bruke, så beregne din BMR vil gi deg et utgangspunkt. Mange eksperter foreslår å legge en ekstra 500 kalorier til din BMR samtidig som du arbeider ut regelmessig for å få sunn vekt. Beregn din BMR og legge de nødvendige kalorier.

For de som ønsker å gå ned i vekt (mens du fortsatt trene regelmessig), beregne din BMR og hold deg til det nummeret, som noe under dette nummeret betyr at kroppen din ikke får nok kalorier, og vil spare kroppsfett butikker fremfor å benytte dem for energi.

Whey protein oppskrifter er begrenset bare til fantasien (og smak knopper). For vektøkning, bland 8 til 12 gram av kald melk med ett til to scoops av protein pulver. Legg en spiseskje peanøttsmør, en hel banan, og to isbiter. Bland godt. Denne oppskriften er en favoritt blant vektløftere, som det er smakfull og gir ekstra protein, kalorier og sunt fett fra peanøttsmør og kalium fra banan.

For vekttap, bruker 8 gram skummet melk for ekstra protein og bland en scoop av whey med to isbiter. Legg i tre eller fire bær (jordbær, blåbær, bjørnebær, etc.) som bærene er fullpakket med sunne antioksidanter og legge masse smak og vitaminer til oppskriften. Prøv å eksperimentere med forskjellige frukter, alltid med tanke på nødvendige kalorier fra din BMR.

Hint

  • Hvert gram protein tilsvarer 4 kalorier, så ha dette i bakhodet når du jobber deg proteinbehovet i din BMR beregning og daglig måltid planlegging.
  • Som angitt på pakningen, er whey protein ikke laget for å behandle noen sykdom eller fordøyelsesforstyrrelser, eller bør noen bruke pulver i stedet for stadig å spise selve maten.