Digidexo.com

FDA-godkjent Laser Hair Vekst

FDA-godkjent Laser Hair Vekst


I 2002, USA Food and Drug Administration (FDA) godkjente lavt nivå laser terapi (LLLT) som en trygg og effektiv behandling for hårtap.

Funksjoner

Lllt, også referert til som kaldt eller mykt laser terapi terapi, innebærer bruk av lysenergi til å stimulere hårvekst og tykkere tynt hår. Behandlingen er smertefri og uten bivirkninger.

Slik fungerer det

Lysenergien absorberes av cellene og hårsekkene i hodebunnen, stimulere celleprosesser som utløser hår restaurering. Denne type laserbehandling ikke involverer bruk av termiske (varme) energi, slik at det ikke er noen risiko for å skade eller brent hud vev.

Prosedyre

Pasienter trenger ikke bedøvelse eller smertestillende medikamenter, som prosessen er smertefri og ikke innebære noen nedetid eller utvinning tid. Flere paneler av lysenergi adresse alle av hodebunnen samtidig i en behandling økt som varer fra 20 til 45 minutter.

Fordeler

I tillegg til å være smertefri og uten bivirkninger og nedetid, gjenoppretter LLLT hårvekst og tykner håret uten en kjemisk avhengighet for å opprettholde effekten etter behandling. Den kan også brukes i forbindelse med andre hår restaurering behandlinger.

Ulempene

LLLT krever flere, konsekvent behandling økter for å produsere resultater. antall sesjoner som kreves avhenger av hår og hodebunn tilstand. Bernstein Medical Center for Hair Restoration, for eksempel, tilbyr en 12-måneders LLLT hår restaurering program som starter med tre økter per uke, avsmalnende til en behandling per måned.

Hjem Produkter

I januar 2007 godkjente FDA den første hjemme-bruk LLLT produkt, en kam som bruker samme teknologi og funksjon (selv om mindre intens og mer kompakt) for å tykne tynt hår og hindre skallethet. Produktet kalles "HairMax Laser Comb."