Digidexo.com

Hva er fordelene med Cane Sugar?

Hva er fordelene med Cane Sugar?


Rørsukker er avledet fra en gress-aktig plante som tilhører Poaceae familien. Plantene er 2 til 6 meter i høyde og vokse i varme, tempererte og tropiske klima. Rørsukker, i sin uraffinert form, har en rekkevidde på helse, ernæringsmessige og energi fordeler.

Historie

Med opprinnelse i New Guinea 10.000 år siden, sukkerrør ble mye dyrket i India før de ble brakt til Europa av maurerne i det åttende århundre. I dag er sukkerrør dyrket i mer enn 200 land, inkludert Brasil, verdens største produsent i 2005.

Raffinert og Demerarasukker

I flere tiår, raffinert sukker, referert til som "hvitt gull" i sin storhetstid, tok søkelyset bort fra rørsukker, som ble sett på som forenklede og et tegn på fattigdom. Imidlertid har nyere studier vist at raffinert sukker kan føre til diabetes og tykktarmskreft. Derfor blir forbrukerne gjenoppdage de helsemessige fordelene av rørsukker.

Helse Fordeler

Rørsukker juice har vist seg å være gunstig i forebygging og behandling av sår hals, forkjølelse og influensa. Det forbedrer også nyrefunksjonen ved å tømme urinstrøm og antas å være en god behandling for feber, som det øker kroppens proteinnivåer. I økende grad studier tyder på at det er alkalisk naturen kan gjøre det et viktig produkt i kampen mot kreft, spesielt prostata og bryst varianter.

Ernæringsmessige fordeler

Rørsukker er rik på en rekke forskjellige mineraler og vitaminer, inkludert kalsium, magnesium og riboflavin (vitamin B2). Den har også et høyt kalium innhold, noe som gjør det til et naturlig avføringsmiddel bra for fordøyelsen. I tillegg er det en god kilde for glukose, som legemet kan bli til glykogen for energi. Og som raffinert sukker det kan tilfredsstille dine søt tann, men er å foretrekke fordi den inneholder færre kalorier.

Energi Fordeler

Rørsukker er også en god kilde til energi fordi den er fornybar; i motsetning til kull og olje, kan det ikke bli tømt. Det er også relativt billig å vokse og er en nyttig ressurs i utviklingsland fordi det er motstandsdyktige mot naturkatastrofer som tørke. Ifølge Francis Johnson, kan sukkerrør også brukes som en biomasse energiressurs og "er blant de mest ideelle fôr aksjer i form av effektivitet og fleksibilitet, og gir gass, væske og fast brensel."