Digidexo.com

Frukt og grønnsaker som er Oppfôring

Frukt og grønnsaker som er Oppfôring


Hvis du er på en lav-fett diett, kan du tror at du kan spise så mange frukter og grønnsaker som du vil. Dessverre er mange frukter og grønnsaker som inneholder høyere nivåer av fett og kan være fetende hvis spist i overkant. Det er nyttig å vite hvilke frukt og grønnsaker har høyere fettinnhold.

Oliven

Oliven er et fett frukt som vanligvis trykkes for å frigjøre olje, som brukes i salatdressing og matlaging. Fem mellomstore oliven inneholder 9 gram enumettet fett, som er kjent for å være et sunt hjerte-type fett. Når du trykker, kan oljen bli samlet inn flasker. Oliven og olivenolje blir ofte brukt i middelhavsmat.

Avokado

Avokado er en tropisk frukt som er svært høy i enumettet fett, som inneholder ca 20 til 30 gram fett per mellomstore avocado. Selv om svært høy i fett, avokado er høy i næringsstoffer som vitamin K, kalium og folat. Avokado kan spises naturell, most inn guacamole for dipping eller lagt til smoothies eller bakevarer.

Soyabønner

Soyabønner er en fettrik grønnsaker som ar ofte brukt som en kjøtt og meieri erstatning. Inneholder 6 gram fett per servering, kan soya bønner bli forvandlet til et bredt utvalg av matvarer, inkludert tofu, vegetariske burgere, vegan oster og soya iskrem.

Kokosnøtter

Kokosnøtter inneholder ca 60 gram fett per 15 gram servering. Selv om fett i kokos betraktes som mettet, er sammensetningen av fettet annerledes enn animalsk fett og reagerer sunt når de inntas i motsetning til mettet animalsk fett. Kokos kjøtt, kan kokosolje og kokosmelk brukes i baking, matlaging og kan bli omgjort til yoghurt og iskrem.