Digidexo.com

Best Salgs Snack Foods

Best Salgs Snack Foods


Hvis du er ute etter en sunn snack i din lokale salgsautomat, tenk om kalori-og fettinnhold før skyve den knappen. Mange automater tilbyr nå en blanding av sunne snacks valg som granola barer, frukt barer, eller nøtter og frø. Hold deg unna høy-kalori snack elementer inkludert godteri barer, Pop-Tarts, cookies og iskrem, og gjøre et sunt valg i stedet.

Frukt

Selv om det kanskje ikke den mest spennende salgsautomat valg, tilsvarer det sunneste valget frukt. På grunn av lengre holdbarhet, de vanligste fruktene som tilbys i automater inkluderer epler og appelsiner. Noen maskiner tilbyr andre friske utvalg av frukt kopper og grønnsaker, med en lowfat eller yoghurt dip.

Granola Bars

En granola bar kan tilby en tilfredsstillende mid-morgen eller ettermiddag snack. Velg en med mindre enn 150 kalorier for den laveste kalori hakke. Flere sunne alternativene inkluderer Kashi TLC barer, Nature Valley Chewy Trail Mix bar eller en av Quaker sin chewy granola barer for mindre enn 100 kalorier per bar. En ekstra smart alternativ er kornblanding barer.

Nøtter og frø

Nøtter inneholder mye protein og fiber innhold for å bidra til å holde deg mett lenger. Sats på usaltet, rå varianter eller cashewnøtter, om mulig, på grunn av lavere kaloriinnhold enn peanøtter. En sunnere alternativet inkluderer solsikke eller gresskarfrø --- stappfulle av sunne omega-3 fettsyrer.

Chips, pretzels og Popcorn

Når suget etter en salt snack oppstår, se etter en pose med bakt eller hele korn chips. Kalori og fett teller for disse prosessorene er betydelig lavere enn gjennomsnittet pose potetgull. Pretzels er en god plukke også, men se for del størrelsen på posen. En annen velsmakende snack mat alternativ er popcorn, for eksempel Smartfood redusert fett Popcorn, med bare 120 kalorier, 5 gram fett og 2 gram fiber. Mikrobølgeovn popcorn vil gjøre triks også, men igjen se på størrelsen på porsjonene.

Candy

Hvis den eneste tilgjengelige alternativet består av en søt godteri snack, gå med sjokolade dekket rosiner. Dette snack er ganske lav i kalorier og fett, og gir en lav mengde kalsium og kalium. Det er litt høy i mettet fett, men så bare nyte en snack-size bag på anledningen. De fleste godteri barer vil gi en rask økning av energi, men kort tid etter bringe på en svak følelse.

Drikkevarer

Hold deg unna vanlig brus eller fruktjuice som har en høy kalori-og sukkerinnhold. Mest populære valg for automat drikker omfatter vanlig eller smakstilsatt vann, usøtet iste, lowfat melk eller lettbrus.