Digidexo.com

Er Skummet eller Soy Milk bedre for deg?

Hvorfor Skim Milk?

Skummet melk er en lav-fett versjon av kumelk, som er høy i kalsium, lite mettet fett, og høy i vitamin A og B12. Det er også en god kilde for kalium, riboflavin, og fosfor. Skummet melk er et meieri produkt, men slik at alle med en laktoseintoleranse eller melke følsomhet bør unngå det.

Hvorfor Soy Milk?

Soyamelk er laget av soyabønner. Det er lite mettet fett, og er høy i mineraler som selen og magnesium. Det betyr ikke naturlig inneholder kalsium kumelk gjør, men mange soya melker er beriket med tilsatt kalsium og næringsstoffer. Soyamelk inneholder også store mengder av essensielle fettsyrer, slik som omega-3, og er også et sunt alternativ til kumelk for vegans.

Bottom Line

Overall, soyamelk og skummet melk inneholder omtrent samme mengde protein og er både høy i næringsstoffer, men soyamelk er lavere i kolesterol. Enkelte merker, som for eksempel silke, som har blitt laget av hele soyabønner, inneholder kalsium og vitamin D, næringsstoffer kumelk er verdsatt for. Mens skummet melk synes å være en favoritt i det siste, soyamelk lett binder i helse-kategori, og det synes å være en ernæringsmessig alternativ for alle, inkludert veganere, vegetarianere, og de som er laktoseintolerante.