Digidexo.com

Et alternativ til Fruktose

Et alternativ til Fruktose


Du kan bruke naturlige alternativer til fruktose hver dag, slik at du ikke trenger å kutte søtstoffer ut av kostholdet ditt. Mange fruktose alternativene er høy i næringsinnhold og kan kjøpes hos din lokale matbutikk.

Honey

Honning er en naturlig søt stoff laget av honningbier. Kommersielle merkevarer av honning er ofte varmebehandlet slik at krystallisering ikke finner sted. Organisk rå honning er en god ernæringsmessig valg, men bare voksne bør spise honning, i moderate; små barn bør ikke svelges honning.

Lønnesirup

Lønnesirup er laget av kokt saft samlet inn fra lønn trær og gjør en god søtningsmiddel. Lønnesirup kommer i to karakterer. Grade A sirup brukes ofte på pannekaker og vafler og er lys i fargen. Grade B sirup er mørkere i fargen og er perfekt å bruke i matlaging.

Stevia

Stevia er et tilsetningsstoff som kommer fra en søramerikansk busk. Stevia er ofte kalles "honning blad" fordi det er 300 ganger søtere enn sukker, ifølge True Star Health. Stevia ikke blir absorbert av fordøyelseskanalen, slik at den ikke legger noen kalorier til maten.