Digidexo.com

Hvordan holde Vitaminer Fresh

Vitaminer, som de fleste matvarer og narkotika, har en utløpsdato. Etter en viss tid, mister de sin potens og effektivitet. På grunn av kostnadene, folk ofte kjøper vitaminer i bulk. Hvis du kjøper store mengder av vitaminer, spesielt hvis de er naturlige vitaminer, må du følge instruksjonene for lagring for å holde dem friske, bevare sin potens.

Hvordan holde Vitaminer Fresh

Hvordan til Store Vitaminer

•  Fjern alle vitaminer fra bad medisinskapet og kjøkkenskap. Disse områdene er to av de mest vanlige steder å lagre vitaminer, men de er blant de verste stedene for å holde vitaminer frisk. Det er stadige endringer i luftfuktighet og temperatur i disse områdene, og dette svingning vil forkorte levetiden av vitaminer.

Plasser vitaminer i en lukket beholder hvis du skal lagre dem i kjøleskapet. Selv om kjøligere temperatur er bra, trenger vitaminer ikke dra nytte av stadige endringer i temperatur og fuktighet, noe som kan resultere fra å åpne og lukke kjøleskapsdøren. Plassere vitaminer i en container reduserer svingninger. Også, tilsett et lite lag til ris på bunnen av beholderen til å absorbere fuktighet.

Finn et kjølig, mørkt skap. Det beste stedet for vitaminer er i en lukket beholder på et kjølig sted, som lintøyskap, hvor det er svært lite lys og fuktighet. Du ønsker så lite svingninger som mulig.

4 Du må alltid overholde utløpsdatoer. En fare for å kjøpe vitaminer er å la dem utløpe før du har brukt dem. En måte å huske holdbarhetsdatoen er å merke hver flaske tydelig.