Digidexo.com

Fakta om Saw Palmetto Berry

Så Palmetto, også kjent som Serenoa repens, er en urte supplement som dyrkes hovedsakelig i de sørøstlige delene av USA. Det er en vifteformet flaten som er omtrent 3-6 meter i høyde. Ca 50 år siden, medisinske forskere oppdaget effekten av bærene at disse plantene produserer. Bærene fra denne planten brukes i kapsler av så Palmetto at individer forbruker. Så Palmetto bær har vært gunstig hovedsakelig i å lindre symptomene på prostata problemer hos menn.

Fordeler

Det har vært studier som viser at så Palmetto bær er effektivt på menn som har blitt diagnostisert med ulike prostata problemer. Saw Palmetto bær avlaste bare symptomene forbundet med en forstørret prostata; de ikke redusere utvidelse. De kan også hjelpe deg med eventuelle urinveisproblemer som er forbundet med benign prostatahyperplasi (BPH). Saw Palmetto kan også bidra til å redusere noe hann-mønster Hårtap; den har lignende effekt som stoffet Proscar, også kjent som Finasteride. Saw Palmetto kan kjøpes som kapsler, tørkede bær, i flytende form og som tabletter.

Slik fungerer det

Det er uklart hvordan så Palmetto arbeider for å lette urin symptomer på BPH. Fettsyrene som finnes i fettet del av så Palmetto bær er de aktive ingrediensene. De trenger ikke redusere forstørrelse av prostatakjertelen; de bare bremse veksten av nye prostataceller og redusere eventuelle betennelser. Så Palmetto bær te kan ikke gi de samme fordelene fordi ingrediensene i bærene ikke løses godt i vann.

Bivirkninger

Som med alle medisiner, kan enkeltpersoner oppleve bivirkninger. Folk som bruker urten kan oppleve forstoppelse, diaré eller magesmerter. Noen andre virkninger kan være kramper, endring i sexlyst, hodepine og kvalme. Enkeltpersoner som tar så Palmetto bør søke lege umiddelbart hvis noen av disse bivirkningene oppstår: mørk urin, pustevansker, elveblest, utslett, hevelse og tetthet i brystet.

Sikkerhet

Dette produktet er ennå ikke godkjent av Food and Drug Administration som å være effektiv og sikker for enhver medisinsk tilstand. Personer som er interessert i å ta denne urten bør rådføre seg med lege først. Det anbefales at alle amme holdes mens du tar så Palmetto. Dette produktet anbefales ikke til bruk hos barn eller kvinner som kan være gravid eller ammer. Personer som er allergisk mot noen Saw Palmetto ingredienser bør ikke ta denne urten, eller bør de som har en historie med brystkreft.

Hvordan å ta det

Folk som bruker så Palmetto bør bruke det som instruert av sin lege eller per pakken instruksjoner. Det er best å ta denne urten med mat eller melk. Det kan ta opptil 30 dager for så Palmetto skal tre i kraft. Som med alle medisiner, se en helse-omsorg leverandøren om eventuelle spørsmål eller bekymringer.