Digidexo.com

Grunner for Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom (RLS), er en tilstand som påvirker nesten 10 prosent av den amerikanske befolkningen. Restless legs syndrom er når du føler en kriblende og urolig følelse i føttene og leggene. Den eneste måten å lindre ubehaget er å stå opp og gå rundt og prøve å riste den følelsen ut. Denne tilstanden bør diskuteres med en lege og nøye for å gi deg selv riktig og korrekt behandling. Det er mange grunner til at du kan ha oppstått rastløs leg syndrom.

Lav Dopamin

Ubalanserte eller lave nivåer av dopamin i hjernen kan være en grunn til at du opplever rastløs leg syndrom. Dette kjemisk i hjernen er ansvarlig for kroppens bevegelser. Denne kjemiske senker kvelden.

Low Iron

Lave jernnivåer kan føre til dopamin til å være på et lavt nivå. Dette er grunnen til at enkelte tilfeller av RLS er knyttet til lav jern.

Graviditet

Graviditet er også en årsak til RLS. Men i de fleste tilfeller, kvinner som får RLS under svangerskapet miste det etter at svangerskapet er over.

Kroniske sykdommer

Kroniske sykdommer så som Parkinsons sykdom, nyresykdom, eller søvnapné kan også være en årsak. Behandling av disse underliggende problemene skal hjelpe lindre RLS.

Thyroid Tilstand

Hvis du har skjoldbrusk problemer, kan du også oppleve RLS. Men dersom du får behandling for skjoldbrusk tilstand, kan du bli gjenopplevd av den rastløse ben syndrom også.

Andre årsaker

Ryggmargsproblemer er også kjent for å forårsake rastløse ben syndrom. Alkoholisme også er kjent for å forårsake RLS, men utvinning av alkoholisme kan produsere remisjon av RLS også.