Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Sleep Disorders

Søvnforstyrrelser varierer i naturen av deres årsaker, men resultatet av en søvnforstyrrelse er tretthet, slapphet, irritabilitet, mangel på konsentrasjon og en generell sykdomsfølelse mot verden generelt. Mange mennesker ønsker ikke å ta medisin for å lindre søvnforstyrrelser siden medisinen kan ha bivirkninger enda verre enn søvnforstyrrelse. Så mange tyr til naturmidler for å få den søvnen kroppen trenger.

Livsstil endringer

Drikke mindre koffeinholdige drikker, siden disse fungerer som en stimulans. Ta varme avslappende bad i stedet for dusj når det er mulig. Slå av TV-en og telefonen minst 15 minutter før sengetid slik at du kan la tankene vinden ned fra dagens hendelser. Installer rom-mørkere nyanser for å holde lyset ute av soverommet. Sove på siden eller magen i stedet for på ryggen for å hindre at tungen fra blokkerer luftveiene og våkner du.

Rutine

Gå til sengs på samme tid hver kveld og stå opp på samme tid hver morgen. Snart vil du finne at kroppen forventer å sove på denne tiden, og du vil finne det nesten umulig å holde seg våken forbi din leggetid. Utvikle en avslappende sengetid rutine, som kan bestå av en 15 til 20 minutters meditasjon økt for å slappe av stress av dagen bort. Tenk beroligende tanker og lytte til rolig musikk som du drift av for å sove. Utfører disse handlingene hver natt signaler til kroppen din at det er på tide å gå i dvale.

Urter

Mange urter inneholder søvnfremkallende egenskaper. Prøv pasjons, Valerian, Jamaica kornell, humle eller Californian poppy å indusere søvn. Disse urtene også hjelpe lindre smerte og fremme generell restfulness (se Referanse 2). Kamille og balsam hjelp i fordøyelsesprosessen. Hvis maten du spiser holder deg våken om natten, prøv disse urter for lettelse.

Kosthold og ernæring

Begynn et vekttap programmet hvis du er enda litt overvektig siden den ekstra vekten kan føre til innsnevring i halsen risting deg våken. Unngå for mye mat generelt, siden fordøyelsessystemet vil fungere overtid bearbeider denne maten, noe som kan forstyrre søvnen. Unngå krydret mat som kan forårsake halsbrann, spesielt ved sengetid siden halsbrann kan holde deg våken. Et annet punkt å huske på er å drikke minst åtte glass vann om dagen, men drikker dette under hoveddelen av dagen. Man bør bestrebe seg på å drikke litt etter middag siden dette kan resultere i å få opp midt på natten, noe som forstyrrer søvnen (se Ressurser).

Trening

Utvikle en øvelse rutine for eksempel en rask 30 minutters tur hver dag (se Ressurser). Daglig mosjon fremmer sove om natten så lenge øvelsen ikke er gjort nær leggetid. I stedet for en tur, prøve å ta trinnene opp til kontoret i stedet for heisen. Parker bilen ved enden av parkeringsplassen og gå til din destinasjon.