Digidexo.com

Hvordan forstå kroppens chakraene

Mens kroppen inneholder et mangfold av energisentraler, eller "chakra" alternativ medisin fokuserer primært på de sju som kjøres fra bekkenet til toppen av hodet: roten, nedre del av magen, solar plexus, hjerte, hals, tredje øye, og krone. Hvert chakra er forbundet med spesifikke farger, mantraer og formål; når brakt inn homeostase, eller balanse, blir kroppen sunn.

Bruksanvisning

•  Den første, eller Root, chakra er representert ved fargene svart eller rødt, og er forbundet med vesentlige forhold. En svak rot chakra manifesterer seg i egosentriske, selvbærende atferd, noe som tyder på et svakt fundament og viktig selvtillit.

Den andre, eller nedre del av magen, representerer chakra seksualitet og er senter for kreativitet. En sunn andre chakra lyser lys oransje og oppfordrer oss til å uttrykke følelser på en sunn måte.

Den tredje, eller Solar Plexus, sitter chakra i sentrum av kroppen, gifte høyere ordens tanker og følelser med baser ønsker nedenfra. Denne kraftsenteret er forbundet med gul farge.

Den fjerde, eller Heart, er chakra assosiert med både grønn og rosa, og saker av følelser og uttrykk. Døråpningen til hjertet, dette chakra styrer våre drømmer og ønsker.

Den femte, eller hals, dirigerer chakra selvrepresentasjon og manifestasjon. Knyttet til sjelen, er den femte chakra forbundet med fargen blå.

Den sjette, eller Third Eye, ligger chakra nær pannen, mellom og litt over øynene våre, som gir oss psykisk bevissthet og fokus. Den sjette chakra er forbundet med fargen indigo.

Den syvende, eller Crown, er chakra høyest i form av både energi og åndelig betydning. Inngangsporten til universet og den guddommelige Source, guider denne chakra kjenne og guddommelighet, og er assosiert med både fiolett og hvitt.

Tips og advarsler

  • Chakraene kan være strømførende gjennom bruk av spesifikke edelstener, eteriske, oljer, mantraer, og mange andre prinsipper. Det er mange gode ressurser tilgjengelig for å hjelpe en rens og lade chakraene for bedre helse og velvære.