Digidexo.com

Hvordan bli en registrert kostholdsekspert (RD) og lisensiert kostholdsekspert (LD)

Hvis du planlegger en karriere i ernæring, les denne artikkelen!

Hvordan bli en registrert kostholdsekspert (RD) og lisensiert kostholdsekspert (LD)

•  Skaff en bachelorgrad i mat og ernæring. Se inn i programmene fordi en kan sette deg på rask vei til Medical School (hvis ønskelig), mens de andre programmene er for studenter som er fornøyde behandling og bli en registrert kostholdsekspert. I utgangspunktet er programmet for fremtidige medisinstudenter enda mer vitenskap selvfølgelig krevende enn det andre programmet. Husk at nummer én grunn studenter dropper ut av en Mat og ernæring store er på grunn av de vanskelige kjemi kurs.

Avslutt en praksisplass som er nødvendig lengde og arbeid for å bli en registrert kostholdsekspert. I utgangspunktet betyr dette at programmet må være (CADE) sertifisert som står for Commission on Accreditation for Dietetics Education. Praksisplasser ta tid og krefter til å gjelde bare som søker på en høyskole eller jobb. Instruktørene for kursene bør gå gjennom prosessen hele tiden din på college. Også snakke med en rådgiver vil hjelpe sjansene for å forberede papirene riktig. Til slutt bør det være en klubb innen høgskolen som vil lede deg gjennom hele prosessen med å få godkjent for et internship. Det er en god idé å begynne å jobbe på papirene tidlig fordi sikkert det er en nåde tiden som trengs for lesere av søknaden din.

bestå eksamen som administreres av (CDR) som står for Kommisjonen på Dietetic Registrering. Jeg har aldri tatt eksamen, men kanskje registrert dietitians som leser dette kan kommentere på vanskeligheter å la fremtidige dietitians vite hva du kan forvente.

Fullfør alle krav som er nødvendige for å opprettholde registreringen.

Bli medlem av American Dietetic Association. Nettstedet er http://www.eatright.org . Den delen av området som forklarer RD kravene er: http://www.eatright.org/cps/rde/xchg/ada/hs.xsl/CADE_748_ENU_HTML.htm

Spesifikke akkrediteringer kan fås som for pediatrisk eller diabetesbehandling. Dessuten kan en kostholdsekspert vil se nærmere på å bli en lisensiert Klinisk ernæringsfysiolog (LD). Husk at RD akkreditering er på nasjonalt nivå, mens LD akkreditering er på statlig nivå. Her er linken som forklarer statlige krav: http://eatright.org/ada/files/STATE_LICENSURE_SUMMARY_7_07_PDF.pdf