Digidexo.com

Sea Salt Nutrition

Sjøsalt er et naturprodukt. Det er hentet fra sjøvann ved fordampning. Noen ganger havsalt har en svak rød eller grå farge på den, som er forårsaket av mineralene i sjøvann.

Hvordan er Sea Salt forskjellig fra bordsalt?

Vanlig bordsalt behandles. Den inneholder antiklumpemidler og ekstra jod. Mens havsalt opprettholder sin mineralinnhold, skaper bordsalt utarmer stoffet av sine naturlig forekommende mineraler. Ifølge US Geological Survey, er 25 prosent av salt produsert fra sjøvann, mens resten er minelagt fra bergsaltavleiringer i bakken. Havsalt er sunnere for deg, fordi det opprettholder sin naturlige mineralinnhold, som er avgjørende for komplett ernæring.

Sea Salt Ernæring: natrium og klorid

De to viktigste mineral næringskomponenter havsalt er natrium og klorid. Ifølge Salt Association, hjelper natrium overføre nerveimpulser i hele kroppen og fasiliteter prosessen med muskel sammentrekning, inkludert vårt hjerte. I tillegg spiller klorid en viktig rolle i fordøyelsen, opprettholde pH-balansen, kalium absorpsjon og transport av karbondioksid til lungene.

Sea Salt Ernæring: Fluor

Ifølge American Journal of Clinical Nutrition, er havsalt en viktig bidragsyter av fluor til kosthold. Fluor er en populær bestanddel i tannpasta, og er påstått å hjelpe til med å forhindre dannelsen av hulrom. Havsalt inneholder fluor, men mengden av fluorid tilstede er avhengig av kilden til sjøvann.

Sea Salt Ernæring: Elektrolytter

Elektrolytter bidra til å holde kroppen hydrert når du er aktiv og svette. De kan også bidra til å forhindre muskelkramper og heteslag. Mange populære sportsdrikker, som Gatorade, inneholder elektrolytter. Dessverre, de fleste populære elektrolyttdrikker inneholder unhealthful ingredienser som kunstige farger, kunstige smaker og høy fruktose mais sirup. Hvis du trener for å holde seg frisk, disse ingrediensene er mot sin hensikt til dine mål. Du kan lage din egen naturlige elektrolytt drinker med havsalt.

Sea Salt Ernæring: fjerne giftstoffer

En måte å holde kroppen frisk, er å rense det for intestinal giftstoffer. Ved hjelp av havsalt er en måte å rense fordøyelsessystemet. En liten mengde salt kombineres med vann og fungerer som et avføringsmiddel for å stimulere avføring. Rensing kroppen for giftstoffer gjør at den kan fungere mer effektivt.