Digidexo.com

Hvordan forbedre Vision Eyebright

Tørket øyentrøst urt, enten løs eller i teposer
teaball (valgfritt, hvis ikke kjøper forberedt teposer)
varmtvann

Hvordan forbedre Vision Eyebright

Kjøp øyentrøst urt. De fleste helsekostbutikker tilbyr urten både pakket i te form og som løs, tørkede blader. De forhånds pakket te ofte kombinere øyentrøst med tørkede blåbær, en annen naturlig healer for øynene.

Kombiner tørket urt med vann for å lage te. Hvis du bruker tørkede blader uten teposer, trenger du en te-skje eller te-ball der du kan plassere urt. Kok vann og hell over tepose, te-skje, eller te-ball i en kopp eller potten for te.

Drikk en hel kopp te hver dag. Hvis du foretrekker det, kan du smaken te med sitron eller honning, eller kombinere med andre urter som kanel eller lakris rot hvis smak du liker.

Klargjør en mye svakere te og bruke dette som en øyeskylling. Om to deler urt til åtte deler vann er en god ratio. La teen avkjøles til romtemperatur og bruke en vaskeklut til å forsiktig klatte øynene med øyentrøst te. Urte healere anbefale dette som en kortsiktig behandling i perioder med alvorlig belastningen på øynene eller mulige øyeinfeksjoner.

Hint

  • Ikke glem at livsstilsvalg enten hjelpe eller motvirke fordelene av naturmidler. Den produserer delen av supermarked din inkluderer en overflod av allierte i kampanjen for god visuell helse som grønne grønnsaker, spinat, grønnkål, avokado, aprikos og blåbær. Laks, egg og solsikkefrø også dra øynene. Unngå røyking og røykfylte miljøer. Hvis du tilbringer mesteparten av dagen stirrer på en dataskjerm, ta tid til å se bort kort og re-fokusere øynene dine. Ikke glem å blunke: blinking holder øynene fuktige.
  • Selv om det i noen tilfeller har forbruket av øyentrøst te over en periode på seks måneder eller lenger vist forbedring av synet, dette er ikke en garanti. Tenk på din øyentrøst te som et godt forebyggende tiltak mot fremtidige øyesykdom med en mulig frynsegode av bedre syn i nåtiden. Gravide og ammende kvinner kan være lurt å utsette å bruke øyentrøst som sin effekt på spedbarn er ukjent.