Digidexo.com

Naturlig Kolon Rensing Helse for tarmen

Tykktarmen er den siste delen av fordøyelseskanalen. Det er der alle giftstoffer og avfall fra hva vi har inge få gitt ut. Det er mange måter å holde kolon sunt, inkludert faste og spiser nok frukt og grønnsaker daglig. Fiber er viktig for å opprettholde en sunn kolon. Det er også lurt å drikke åtte til 12 glass vann daglig.

Tykktarmen

Tykktarmen eliminerer avfall og giftstoffer fra kroppen. Når tykktarmen blir blokkert, begynner avfall til råtne der, snu den til en yngleplass for sykdom. Når det skjer, kan giftstoffer ikke forlate kroppen og de får reabsorbert. Symptomer på en usunn kolon inkluderer forstoppelse og diaré, magekramper, tretthet, hodepine, dårlig immunforsvar og hudproblemer.

Fasting

Fasting er en av de mest effektive måter å rense kolon. Tradisjonelt det innebærer å drikke bare vann for et gitt antall dager til rensing er ferdig, men det er andre faster som kan være nyttig for rensing av tykktarmen. Legge til en spiseskje honning, saften av en halv sitron og en klype cayenne pepper til en kopp av renset vann skaper en effektiv kolon rensing blanding. For å gjøre det raskt, drikk 12 glass blandingen daglig i tre til ti dager.

Mat

En rask som består av frukt og grønnsaker er en annen populær måte å rense tykktarmen. Frukt og grønnsaker inneholder en høy mengde av vann, fiber, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Du kan gjøre frukt eller grønnsak juice eller suppe - uansett hvilken du velger, er denne typen rask gjort for tre til ti dager.

Urter

Du kan ta urter som marshmallow root, fennikel og lakris rot å oppmuntre til rensing og helse i tarmen. En teskje av en hvilken som helst av disse urter kan bli tilsatt til en kopp med kokt vann. La det bratt i tre til fem minutter og drikk 1-3 kopper te daglig. Psylliumskall og linfrø kan også brukes for å rense tarmen. De er høy i fiber og lage en gel-lignende stoff i tykktarmen som feier det rent under avfall eliminering. Mye vann må forbrukes ved bruk av disse urter, som de absorberer mye vann.

Probiotika

For å holde tarmen sunn, ren og fungerer godt, probiotika er nødvendig som påfyll etter en rask, spesielt, og å hjelpe til med fordøyelsen, generelt. Probiotika er sunne bakterier, eller tarmfloraen, som hjelpemiddel i fordøyelsen og kjempe usunn bakterier. De kan finnes i yoghurt som inneholder levende kulturer, eller i konsentrert form i supermarkeder og narkotika butikker.