Digidexo.com

Hvordan velge Brille Styles for Ansiktsform

For å finne ut hvilken type briller vil se best på deg, må du finne ut hva ansiktsform du har. Det er sju ansiktsformer som stylister bruker for å bestemme hva briller vil se best på hvem. Det er ikke vanskelig å bestemme din ansiktsform, og når du gjør det, er det grunnleggende regler du bør følge for å få de flotteste briller mulig.

Hvordan velge Brille Styles for Ansiktsform

Hvordan velge briller for Face Shap

•  Bestem din ansiktsform. Det vil enten være oval, rund, hjerte, trekant, firkant, avlange eller diamant.

Få briller med høye rammer eller brede felger hvis du har en avlang ansiktsform. En avlang form er lengre enn den er bred. Tall rammer vil bidra til å skape en kortere ansikt.

Se etter briller som er kantete eller geometrisk i form hvis du har et rundt ansikt. En runde ansikt har full kinn og en avrundet hake. Geometriske figurer vil hjelpe skjerpe ansiktstrekk. Rektangulære og horisontale stiler vil gjøre ansiktet ser lengre og tynnere.

Få oval eller runde-innrammet briller hvis du har en firkantet ansikt. Plassen ansiktsform har en bred panne og en sterk jawline. Bredden og lengden er også forholdsmessig. Hold deg unna geometriske briller. De vil fremheve de vinkler på ansiktet.

Få bunn-tung rammer eller smale, runde rammer hvis du har en hjerteformet ansikt. Et hjerteansiktsform er bred i toppen og smal i bunnen. Bottom-tunge rammer vil legge bredde til nedre ansikt og smale, runde rammer vil myke pannen.

Velg semi-uten innfatning eller topp-tunge rammer for en trekant ansiktsform. En trekant ansiktsform er brede ved bunnen og smal på toppen. Semi-uten innfatning rammer vil fremheve den øvre flate og topp-tunge rammer vil balansere bredden av kjeven.

Velg oval, upswept eller uten innfatning stiler for en diamant ansiktsform. Den diamantform har brede kinn og er smal på øyet linje og jawline. Ovale briller vil opprettholde balansen; upswept og uten innfatning stiler vil legge vekt på kinnben.

Velg geometriske formet glass for en oval ansiktsform. Et ovalt ansikt har en hake som er litt smalere enn pannen og høye kinnben. Det er allment kjent som den ideelle formen og mange stiler vil fungere godt.

Hint

  • Spør brille spesialister i butikken for hjelp til å velge en stil som vil fungere best for deg.