Digidexo.com

Slik Cure det Thyroid Naturligvis

Slik Cure det Thyroid Naturligvis


Skjoldbrusk lidelser blir mer vanlig, og vanligvis krever pasienter til å ta enten en skjoldbruskkjertelhormon eller en skjoldbrusk undertrykkelse medisiner for resten av livet. Denne typen tradisjonell terapi kan virke overveldende og deprimerende for folk som lider av en skjoldbrusk tilstand. Heldigvis finnes det noen alternative behandlinger for herding skjoldbrusk lidelser.

Bruksanvisning

•  Ta Fulvic Acid daglig. Fulvic Acid oppnås gjennom humus i jorda, og inneholder egenskaper som mange har hevdet kan helbrede skjoldbruskkjertelen og hindre skjoldbrusk kreft. Du kan finne Fulvic Acid til enhver helsekost butikk, som vanligvis kommer i skjær form. Ta som anvist på flasken.

Legg extra virgin kokosolje i kostholdet ditt. Kokosolje har vært kjent for å hjelpe i skjoldbruskkjertelen og øke stoffskiftet ved å levere flere mellomlange fettsyrer i kroppen. For skjoldbrusk funksjon, bør du ta 1 til 2 ss. daglig.

Drikk en kopp Kombucha te daglig. Kombucha te er en type gjæret te som har vært spioneringen å kurere mange sykdommer, inkludert kreft, skjoldbrusk dysfunksjon, leddgikt og kronisk utmattelsessyndrom. Du kan kjøpe Kombucha te på alle helsekost butikk i en rekke varianter.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg alltid med naturlege før du starter eller endre en skjoldbrusk behandling plan.