Digidexo.com

Dental Forsikring Vs. Rabatt Plan

Dental Forsikring Vs.  Rabatt Plan


Tannpleie kan være dyrt. Braces.info anslår en grunnleggende eksamen på nesten $ 100, med røntgen legge enda mer. Store arbeidet som en rotfylling eller bro kan kjøre nær $ 1.000. Dental forsikring og rabatt planer er to populære måter å redusere kostnadene ved å holde tennene friske.

Definisjon

Dental forsikring er en type politikk som spesifikt dekker tannhelsetjenester. Fordeler varierer, men planene ofte betale for forebyggende besøk og eksamener og enkel restorative arbeid som fyllinger. Noen planer også dekke et større arbeid som kronene. Forsikring kan betale 100 prosent av kostnadene, eller et bestemt beløp som vanligvis varierer fra 50 til 80 prosent. Det kan være et årlig tak, i henhold til dentalplans.com. Forsikringstakeren må betale 100 prosent av alle kostnader dersom utgifter nå avkortet beløp.

En rabatt plan er et medlemskap plan der medlemmer får pre-forhandlet rabatter. De må bruke tannleger i planen nettverk for å motta ytelser. Det er vanligvis ingen øvre grense. I motsetning til dental forsikring, dental planer gir ofte rabatter for kosmetisk arbeid samt forebyggende og restorative omsorg.

Kostnad

Dentalplans.com anslår et minimum månedlig kostnad på $ 30 for individuell dental forsikring og $ 100 for familien dekning. Noen arbeidsgivere gir dental forsikring som en fordel, og betaler de fleste eller alle av kostnadene. De fleste dental forsikring planer har en egenandel. Dette beløpet må betales av egen lomme før fordeler starte. Rabatt plan kostnader starter på $ 80 per år for en enkelt person og $ 130 for en familie.

Fordeler

Både dental forsikring og dental planer fremme god oral helse fordi de betaler for eller redusere kostnadene for forebyggende behandling. Dette oppmuntrer forsikringstakere eller plan medlemmer for å få regelmessige kontroller. Forsikring og planer også gjøre nødvendig arbeid som fyllinger og tannerstatning mer overkommelig. Dette oppfordrer folk til å ta vare på tannproblemer på en riktig måte, holde sine problemer fra forverring. Dental forsikring er svært rimelig når gitt som en ansatt fordel, og rabatt planer er ofte innenfor økonomisk rekkevidde av uforsikrede.

Advarsel

Koalisjonen mot forsikringssvindel advarer noen dental rabatt planer er uredelig. Selskapet kan forsterke fordeler eller tilby noen tannleger i planen nettverk. Ikke kjøp en plan uten først grundig gjennomgang av skriftlig materiale og en kontrakt.

Alternativ

Dental skoler er et rimelig alternativ for de uforsikrede, som ikke har råd til å bli med i en plan. Ric Romero fra KABC News i Los Angeles forklarer mange dental skoler tilbyr svært rabatterte tjenester fordi elevene utføre arbeidet. Erfarne instruktører overvåke kvalitet. Alternativet er populær blant folk som ikke kan betale for seg på en tradisjonell klinikk. Romero melder University of California Los Angeles School of Dentistry behandler mer enn 160.000 pasienter årlig.