Digidexo.com

Melamin Symptomer

Mye brukt i plast, counter-topper, lim, tavler og servise, er melamin en organisk base kjemisk oftest funnet i form av hvite krystaller rik på nitrogen.

Helseeffekter av Melamine Forbruk

Direkte effekter av melamin er ikke utført på mennesker. Imidlertid kan dyrestudie data refereres vise negative helseeffekter. Hos dyr melamin forårsaker blærestein. Cyanursyre kan også være tilstede i melamin-pulver, og når de kombineres, kan de to danner en krystall som kan gi årsak kdiney steiner. Blokkering av små rør i nyrene kan også føre og stoppe urinproduksjon, nyresvikt resultater, og mulig død. Dyr har også opplevd kreftfremkallende effekter.

Tegn på Melamin Poisoning

Tegn og symptomer på forgiftning melamin er liten eller ingen urin, blod i urin, irritabilitet, tegn på nyre-infeksjon og høyt blodtrykk.

Food Products

Mealnmine ble funnet i ris protein og hvetegluten konsentrat eksportert fra Kina. Produktene ble brukt i fremstillingen av pet food i USA i 2007 Død resulterte grunn av nyresvikt i en stor mengde av hunder og katter. Melamin forurensning er også blitt oppdaget i pulverisert morsmelkerstatning, frossen yoghurt dessert og kaffe drikke.

Pulverisert Infant Formula

I Kina ble det tilsatt vann til rå melk for å øke sitt volum, forårsaker en lavere proteinkonsentrasjon. Tilsetningen av melamin øker nitrogeninnholdet i melken og dens proteininnhold. FAO / WHO Codex Alimentarius heller ikke på noen nasjonale myndigheter godkjenner tillegg av melamin i mat. .

Behandling for Melamin nyrestein og nyresvikt

Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, kan pasientene få urin alkalinisatin og infusjon av væsker, haemodalysis eller peritoneal dialyse, korrigering av syre-base forstyrrelser og elektrolytt, eller kirurgi kan utføres for å fjerne nyrestein.