Digidexo.com

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment


År med ufruktbarhet behandlinger kan ta knekken på et ekteskap. Mens infertilitet kan styrke et godt forhold, det har også potensial til å ødelegge et ekteskap som ikke er på fast grunn. Følg disse trinnene for å ta vare på din ekteskap og ansikt infertilitet som en forent par.

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment

•  Arbeid gjennom fertilitetsproblemer og behandlinger som et team, uavhengig av hvem av dere har mannlig eller kvinnelig medisinsk faktor problem. Hold involvert i partnerens tester og prosedyrer og tilby støtte når partneren din er følelsen opprørt.

Delta i aktiviteter dere begge liker. Planlegg en vanlig dato natt der du bevisst velger ikke å snakke om ufruktbarhet behandlinger. I stedet, nyte tiden med venner og gjøre dere en prioritet for kvelden.

Planlegg en morsom og avslappende ferie når du ikke er planlagt for en behandlingssyklus. En ferie er en tur dere begge kan se frem til, og kan gi deg en sårt tiltrengt pause fra stress av infertilitet.

utpeke ett rom i huset for å elske, og en annen i den hensikt å skape en baby. Infertilitetsbehandling kan skade din seksuelle forholdet fordi det var en gang moro og spontan er nå rutine og planlagt. Prøv å legge spenning til elskov på de dagene i måneden når du ikke er fruktbar.

Identifisere de måter som partneren din takler stress av infertilitet. Lær å godta disse mestringsstrategier og bidra til å lette stress når det er mulig.

Opprettholde en følelse av humor. Latter kan bidra til å lette spenninger og stress av behandlinger og kan bidra til å styrke ditt ekteskap også.

Skaff profesjonell hjelp om nødvendig. Arbeider med ufruktbarhet kan uopprettelig skade et ekteskap, og oppsøke veiledning av en rådgiver kan bidra til å redde og styrke din forening.

Hint

  • Ikke skyld på partneren din for dine ufruktbarhet problemer. Plassere skylden kan ødelegge et ekteskap og svekker bindingen du trenger for å tåle den vanskelige reisen til foreldreskap.
  • Ikke vent til du har sluttet å kommunisere med partneren din før de søker profesjonell rådgivning.