Digidexo.com

Low-Fat Ingen Fiber Diet for sårdannelse kolitt

Ulcerøs kolitt er en type inflammatorisk tarmsykdom som forårsaker alvorlige magesmerter og diaré på grunn av betennelse i fordøyelseskanalen. Det påvirker bare slimhinnen i tykktarmen og endetarmen, og som mange inflammatoriske tarmsykdommer, det er ingen kjent kur. Det er imidlertid flere måter som tilstanden kan administreres, inkludert en rekke medikamenter og til og med kirurgi. I noen tilfeller kan tilstanden og tilhørende symptomer bli administrert gjennom en enkel endring i kostholdet.

Low Impact Diet

En lav innvirkning diett er en diett som innebærer komplett eliminering eller alvorlig begrensning av fiber i kostholdet under fakkel-ups av symptomer. Fiber kan øke mengden avfall du produserer og gjøre avføring hyppigere, noe som igjen kan forverre slimhinnen i tykktarmen og endetarmen og gjøre avføring svært smertefullt. Foods høy i fiber som frukt, grønnsaker og helkorn bør inntas med måte når symptomene er til stede, og introduserte svært sakte når de ikke er. Hvorvidt du forbruker fiber, bør du alltid drikke de anbefalte åtte glass vann om dagen, som vann binder seg til avfall, noe som gjør den mykere og lettere å passere gjennom systemet.

Low Fat Diet

I tillegg til en lav-fiber diett, kan symptomene på ulcerøs kolitt behandles gjennom eliminering av høy-fett matvarer slik som rødt kjøtt. Kjøtt som kan forbrukes inkluderer fjærkre og fisk, og faktisk de skal konsumeres fordi de er en nødvendig del av et sunt kosthold. Mat med høyt fett kan øke mengden av trykket plasseres på fordøyelsessystemet, forårsaker uønsket smerter i mage og større, stivere avføring som kan være smertefullt og vanskelig å passere.

Annen informasjon

Mens en lav-fett, lav-fiber diett er avgjørende under flare-ups, er det flere andre kosttilskudd restriksjoner som kan trenge å bli fulgt. Hvis du er laktose-intolerant, begrenser meieriprodukter anbefales å redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Selv om dietten ikke forårsaker ulcerøs kolitt, begrense matvarer som du vet kan forårsake fakkel-ups, for eksempel krydret mat eller rå grønnsaker, anbefales. Når du spiser, spiser bare små måltider for å redusere mengden av press tempoet på fordøyelseskanalen. Før du begynner på et spesialisert diett, ta kontakt med en kostholdsekspert for å finne det beste løpet av handlingen.