Digidexo.com

Hjem rette for å skylle Protein nyrestein

Når kalsium-oksalat, melkesyre og / eller urinsyre bygge seg opp i nyrene, kan stenene dannes. De forårsaker alvorlige smerter og må elimineres i urinen gjennom urinrøret. Heldigvis, kan et stort antall rettsmidler for nyrestein bli funnet eller tatt i hjemmet.

Magnesium

Magnesium kosttilskudd er nyttig i forbifarten nyrestein samt hindre dannelsen av kalsium oksalat krystaller, slik at de er blant de beste naturlige rettsmidler. Når en stein har dannet, ta en magnesium supplement som normalt finnes i de fleste dagligvarebutikker, apoteker, ernæring butikker og helsekostforretninger. Hvis en stein eksisterer, ta 250mg to ganger om dagen før det har gått, og bare en gang om dagen som forebyggende.

Løvetann Tea

Nyrestein må passere gjennom urinveiene, og en vanndrivende drikke er blant de beste måtene å oppnå dette. Løvetann te er en potent vanndrivende og en fin hjem rette for spyling steiner. Denne te stimulerer også blodsirkulasjonen gjennom nyrene, oppmuntre raskere eliminering av nyrestein.

Tørket løvetann blader er tilgjengelig på en spesialitet supermarked eller helsekostbutikk. Bland en kopp kokende vann med 2 ss. av tørket løvetann blader. Bratt i ca 15 minutter, sil væsken, deretter drikke. Dette middel kan anvendes så ofte som ønskelig når nyrestein har dannet.

Vannmelon frø te

Vannmelon-frø te hjelper rense nyrene, ridding det av steiner og forebygge sykdom. Fordi det er så gunstig for nyrene, er det en av de mest effektive hjem rettsmidler. Som et diuretikum, kan det fremskynde spyling av nyrestein, samt kvitte seg med bakterier i nyrene.

Bland 1 ss. av vannmelon frø, bakken eller hakkede, med en halvliter kokende vann. Bratt til kjølig, press, deretter drikke. Drikk minst en kopp om dagen under hele passerende steiner.

Corn Silk Tea

Corn silke er en naturlig vanndrivende, så drikker mais silke te er en ideell måte å skylle ut nyrestein fort. Det vil også eliminere bakterier i nyrene.

Bland 1 ss. av mais silke med to kopper kokende vann. Bratt, belastning, deretter drikke så mye som ønsket inntil steinen har passert.