Digidexo.com

Gripe vann Instruksjoner

Gripe vann Instruksjoner


Gripe vann er et vanlig hjem middel for å lindre ubehag hos spedbarn forårsaket av gastrointestinal smerte, mage plager, hikke, kolikk, reflux, og tenner. Ingrediensene i Gripe vann variere litt med hvert merke, men de vanlige ingredienser inkluderer natriumbikarbonat, fennikel frø ekstrakt, ingefær kjerneekstrakt, og kamilleekstrakt blomst. Det er mange merker av gripe vann tilgjengelig over-the-counter i USA, inkludert Vitabase, ColicCalm, kolikk-Ease, og Baby Bliss.

Vitabase Organic Gripe Water

Vitabase indikerer en servering størrelse med en teskje som det hevder kan gi fire timer med lindring for symptomer på søvnløshet, hikke, gråt, tenner og uhåndterlig urolighet. Det er foreslått å riste flasken godt før bruk. Gripe vann kan administreres direkte ved bruk av en dråpeteller eller blandet med innholdet i en flaske. Produktet kan trygt administreres opp til seks ganger i en 24 timers periode. Etter at produktet er åpnet, må det være nedkjølt.

ColicCalm

ColicCalm touts seg som "den første homøopatisk gripe water" og er den eneste som er regulert som en homeopatisk medisin av US Food and Drug Administration (FDA). Den foreslåtte bruk av ColicCalm er å gjen symptomer på kolikk, gass, og tilbakeløpskjøling. Pakken inneholder en muntlig dispenser, og veibeskrivelse indikere å riste flasken godt før hver bruk. Ved inntreden av symptomer, bør beholderen være fylt til halv ts nivå og administrert langsomt i munnen mellom tannkjøttet og kinnet. Dosen kan gjentas hver halve time i opp til tre ganger, men bør ikke overstige seks ganger i en 24 timers periode. En barnelege kan anbefale en modifisert doseringsplan om nødvendig. Etter at produktet blir administrert bør dispenseren bli renset og lufttørket.

Kolikk-Ease Gripe Water

Kolikk-Ease foreslår administrering av dens gripe vann med en medikament-dispenser i en dose på en teskje (5 ml) for lindring av smerter kolikk. Bruk av Numi-Med Medisinering Enser er "anbefales". En dose kan gis hver halv-time, men ikke mer enn seks doser skal administreres i en 24 timers periode. Kolikk-Ease foreslår administrasjonen bør falle sammen med en fôring (administrasjon kan være før, under eller etter måltidet). Etter åpning, bør flasken lagres ved romtemperatur, og ikke i direkte sollys.

Baby Bliss Gripe Water

Baby Bliss anbefaler ulike doser størrelser avhengig av alderen på barnet: to uker til en måned er en halv teskje (2,5 ml); 1-6 måneder er en teskje (5 ml); og over seks måneder er to teskjeer (10 ml). Flasken skal ristes godt før administrasjon. Ingen anbefalinger er gjort angående doseringsintervall, men ikke mer enn seks doser bør gis innen en 24 timers periode. Baby Bliss anbefaler forkaster flasken fire uker etter at den er i utgangspunktet åpnet.