Digidexo.com

Sikker dietter for barn

Sikker dietter for barn


Amerikanerne har hørt om farene ved overvekt. Mange medisinske fagfolk advarer mot kjepphest dietter og lav-kalori diett og anbefaler å unngå begge deler.

Ifølge Kidshealth, "Kids vanligvis ikke trenger å diett på denne måten. Motsetning til voksne, barn er fortsatt vokser og utvikler seg. Løpet av denne tiden, barna trenger et utvalg av sunn mat for å holde kroppen vokser skikkelig. Noen barn er overvektig, men selv overvektige barn ofte kan forbedre sin helse ved å spise næringsrik mat og være mer aktiv. "

Bruk kosten som en siste utvei og under strengt oppsyn av en lege eller ernæringsfysiolog.

Øke aktiviteten

Ikke bare har voksne blir mer stillesittende, barn har også. Mange ganger, er det bare økende spilletid aktiviteter vil føre til at vekten å gå av naturlig. Med mindre en lege har sett barnet på en diett, er den sikreste måte å øke aktiviteten og redusere junk mat. Redusere sin stillesittende tid ved å få barn til å begrense TV-tid og dataspill.

Usunn mat

Enhver diett som i stor grad begrenser hele grupper av matvarer kan ikke være sunn. Voksende barn bør spise en daglig balansert diett som består av protein, friske frukter og grønnsaker. Dietter kan være farlig for barn når de ikke er balansert, eller inkluderer ikke riktig kaloriinntak. Sette et godt eksempel ved å eliminere junk mat fra din handleliste og fra kjøkkenet ditt skap.

Sunn mat

Fjerne all fast food fra ditt barns kosthold kan virke urimelig eller umulig. De fleste barn liker fast food; dessverre, de fleste av matvarer inneholder enorme mengder av natrium og mettet fett. Økende sunn mat vil smertefritt rydde opp et barns kosthold. Jo mer sunn mat barnet ditt tar i, jo mindre rom for usunn mat.

Hvis du må gå til en fast food-restaurant, velg de som tilbyr sunne matvarer. Hjemme, holde frisk frukt, rosiner og pretzels ut for barna å knaske på. Vær kreativ og lage snacks tiltalende ved å kutte frukt og grønnsaker i ulike former. Snart vil deres ganer justere og de vil ønske sunn kost.

Vann

Hold flasker med vann rundt i huset, og pakke en frossen flaske vann for å drikke på skolen. Tren dine barn å nyte vannet og hoppe over sukkerholdige drikker som inneholder koffein og sukker.

Ifølge Kidshealth, "Kids som bruker ett eller flere 12-unse (355ml) søtet brus per dag er 60 prosent større sannsynlighet for å bli overvektige." Gi vann mer attraktivt ved å legge en skive sitron, lime eller appelsin til glasset som smakstilsetning og presentasjon --- de kan spise frukten, også.