Digidexo.com

Hvordan å miste fem pounds på sunn måte

Hvordan å miste fem pounds på sunn måte


Å miste five pounds på en sunn måte kan være katalysator for å forbedre kostholdet ditt. Det kan være drivkraften for en mer positiv selvfølelse, samtidig som vi skaper et ønske om å fortsette å spise på en sunn måte for din levetid. En rekke produkter bør fjernes fra kostholdet ditt. Det er et spørsmål om å betale nitid oppmerksomhet til hva du får i deg. Holde en diett journal kan hjelpe deg å gjøre det når du begynner en ny mat regime.

Hvordan å miste fem pounds på sunn måte

•  Unngå hvete produkter. De vises utrolig sunt i emballasjen. De har en tendens til å bli overdrevet behandlet, men forårsaker negative effekter for helsen din. De kan ha en liten mengde fibre, sammen med en overdoser av sukker. Dette kan føre til vann oppbevaring eller kan ha et problematisk effekt, hvis du har en tendens til å ha matallergier, som kan føre til vektøkning. Grove kornvarer er et sunnere valg.

Fjern eller redusere comsumption av meieriprodukter. Lav-fett yoghurt og ost kan vises utrolig sunt, men gjør de inneholder en stor mengde sukker som kan slå inn i fett. De har også høyere natrium nivåer, noe som kan føre til en opphoping av vann. Du vil føle deg mindre oppblåst etter foregående meieriprodukter i kostholdet ditt. Det kan være en sjanse for at du er allergisk mot dem, også.

Hydrate selv med minst en gallon av vann per dag eller mer, fordi det er en naturlig appetitt suppressant. Det er også en utmerket måte å vaske ut systemet for toksiner mens hjelpe i metabolizing fett som har lagret. Det kan hjelpe til å redusere oppblåsthet, samt. Hold deg unna drinker som er kullsyreholdig og inneholder koffein, fordi de kan forårsake oppblåsthet.

Eliminer mat som er behandlet, noe som ville inkludere elementer som er merket lav-fett i kalkun, skinke, kjeks, granola eller bagels. Fruktjuice bør unngås, også. Prøv å unngå smør, margarin, majones, bandasje som omfatter fett-fri, sammen med salt, sukker og vegetabilsk olje.

Konsumere mat med magre proteiner som fisk, tunfisk, bakt kylling og økologisk kjøtt. Grønnsaker og massevis av greener er den mest bidrar til sunn vekttap, samt, brun ris, poteter.