Digidexo.com

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Herpes er en viral infeksjon som kan påvirke den orale området, i hvilket tilfelle det kalles herpes labialis, eller underlivet, der den kalles genital herpes. I begge tilfeller, de tilgjengelige behandlingstilbud er like. Herpes symptomer består av blemmer eller sår som kan være smertefulle eller forårsaker kløe. Siden herpes er ikke kureres, rettsmidler fokusere på å lindre smerte eller forkorte varigheten av utbrudd, som, når venstre ubehandlet, vanligvis vedvare i ca en uke.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Hvordan hjelpe Herpes Pain

•  Se en helsepersonell for en nøyaktig diagnose. Selv om du kanskje tror du har herpes basert på dine symptomer, er det lett å feildiagnostisere selv, spesielt siden andre forhold kan sterkt ligne herpes. En profesjonell med massevis av erfaring i hud sykdommer kan evaluere dine lesjoner med mer sikkerhet. Du ønsker ikke å administrere upassende behandling og forårsake tilstanden din til å vare lenger eller bli verre. Hudleger, gynekologer, urologer og allmennleger vanligvis se nok herpes tilfeller å diagnostisere tilstanden trygt.

Practice grunnleggende sårbehandling. De lesjoner av en herpes infeksjon er, tross alt, små åpne sår. Holde dem rene og tørre vil hjelpe dem til å gro raskere og hjelpe deg å unngå sekundære infeksjoner forårsaket av bakterier inn sårene. Unngå å ta på sårene, og holde seg borte fra tettsittende klær som kan irritere dem.

Prøv alternative løsninger. For den gjennomsnittlige voksen, er herpes ikke en livstruende tilstand, men bare en irriterende til tider smertefull en. Det er akseptabelt å eksperimentere for å se hva som fungerer og hva som ikke virker. Sibirsk ginseng, sink, aloe, lysin og echinacea blir noen ganger brukt i herpes behandling for sin sårhelende eller immun-boosting egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center.

Ta et anti-viralt medikament. Hvis du ønsker en sterkere terapi, acyclovir, Valacyclovir og famciclovir er de viktigste alternativene. De kan slå tilbake symptomer og hjelpe deg å gjenopprette fra et utbrudd raskere. Hvis tatt hver dag, kan de også redusere hyppigheten av utbrudd. Du trenger en resept for disse medikamentene.

styrke ditt immunsystem ved å ta en daglig multivitamin-og mineraltilskudd. Undersøke andre kosttilskudd som bygger opp immunforsvaret, slik som vitamin C.

Hint

  • Herpes kan være smittsom selv mellom utbrudd, når ingen sår er til stede.
  • Noen naturmidler kan ha bivirkninger, så det er viktig å diskutere bruken med legen din.