Digidexo.com

Cold sår Behandling for småbarn

Forkjølelsessår gjør voksne føler seg elendig, så tenk virkningene på en pjokk. Selv om det ikke er noen umiddelbar løsning, med riktig behandling barnet ditt kan være tilbake til normal ganske raskt.

Munn skyll

Hvis forkjølelsessår symptomene er alvorlige, kan en tannlege eller lege gi en resept for Kaopectate eller Benadryl. Påfør medisinen til det berørte området med bomullspinner.

Tylenol

Hvis barnet ditt har feber eller har muskelsmerter på grunn av en kald sår, er barnas Tylenol bra for å redusere temperatur og lindre smerte. Følg instruksjonene på pakken.

Abreva

Selv om en kald sår kan ta 1 til 2 uker for å forsvinne, hjelper Abreva fremskynde prosessen, mens minimere smerte. Det er best for småbarn med tilbakevendende munnsår.

Hygiene

Insister på at barnet vasker hendene ofte, og holde ham fra å berøre den kalde sår. Hvis ikke, kan infeksjonen spre seg fra andre områder av kroppen.

Andre tips

Hold den kalde sår tørr. Den fuktigere det er, jo lengre tid tar det å gro. For å unngå dehydrering, oppmuntre din pjokk å drikke mye væske.