Digidexo.com

Tegn og symptomer på en overstrukket Knee

Tegn og symptomer på en overstrukket Knee


Overstrukket kneskader oppstår ofte. Kneet kan lett bli strukket eller vridd på en måte som tårer leddbånd og forårsaker intense smerter, ubehag eller langvarige effekter. Det er umiddelbare tegn på at du kanskje har overstrukket kneet, og symptomer som fortsetter dager etter skaden.

Hva er Hyperextension?

En overstrukket kneskade oppstår når kneet strekker seg forbi en normale bevegelsesutslag i rett posisjon. Hovedsak, bøyer kneet tilbake på seg selv. Hyperextension kan variere fra en mild skade, som er sår, men helbreder i to til fire uker, til en alvorlig skade som krever kirurgi og omfattende kneet smerte medisiner.

Umiddelbare symptomer

Du vil oppleve flere symptomer med en gang hvis du hyperextend kneet og vil erkjenne behovet for knesmerter hjelp. Du kan høre eller føle en pop, og det kan føles som om kneet har blitt kastet ut av linjen. Du vil oppleve smerter på baksiden og sidene av kneet, og hevelse i løpet av de første timene etter skaden. Viktigst, vil du være i stand til å fortsette å spille, løping, etc., på kneet. Kneet kan bli ustabil, men ustabilitet er ikke alltid lett merke på grunn av svelling. Du kan være i stand til å gå på det, men det vil være smertefullt.

Ved å søke Care for en overstrukket Knee

Hvis du har blitt skadet nok til at kneet er hevelse, føles ustabil eller det er nedsatt bevegelse eller smerter, bør du søke knesmerter behandling og bli vurdert av helsepersonell så snart som mulig. Ikke prøv og diagnostisere eller behandle kneskader på egen hånd. Kneet er en kompleks felles og kan ha mange forskjellige skader. Riktig behandling av disse skadene er avgjørende for full gjenoppretting.

Time Frame: Utvinning fra overstrukket Kneskade

En mild overstrekk i kneet kan kreve bare to til fire uker å helbrede. Hvile og fysioterapi vil være den primære moduser av behandling, og kneet smerte medisiner kan være foreskrevet. Et kne som har opplevd et ligament tåre under skaden kan kreve kirurgi og vil trolig kreve fysioterapi og seks til ni måneder med rekonvalesens før retur til sportslig aktivitet.

Behandling

Umiddelbar behandling av en overstrukket kne skal omfatte bruk av krykker, og hever det når du sitter eller ligger nede og glasur skaden din. Paracetamol kan også redusere smerte. Kne smertebehandling vil avhenge av alvorligheten av skaden. Hvile og fysioterapi kan være nødvendig for en mild hyperextension, mens kirurgi kan være et alternativ for en hyperextension som har resultert i et ligament tåre.