Digidexo.com

Hva er Nerve dysplasi?

Hva er Nerve dysplasi?


Septooptisk nerve dysplasi (SOD), noen ganger referert til som nerve dysplasi, er en øyesykdom som kan føre til blindhet i ett eller begge øyne, ifølge National Institute of nerve lidelser og hjerneslag (ninds).

Kjennetegn

Septooptisk dysplasi, tidligere kalt De Morsier syndrom, er preget av unormal utvikling av de optiske disk og hypofysen mangler.

Årsak

Ifølge California School for the Blind (CSB), er årsaken til nerve dysplasi ukjent. Imidlertid, i de med sykdommen, synsnerven komplikasjoner hindre syns meldinger fra å nå hjernen (synsnerven hypoplasi) og septum pellucidum region av hjernen ikke danner riktig.

Symptomer

Blindhet i ett eller begge øyne er et vanlig symptom på nerve dysplasi. Andre symptomer er elev dilatasjon som reaksjon på lys, ufrivillige øyebevegelser, lav muskeltonus og hormonelle problemer.

Komplikasjoner

I sjeldne tilfeller, nerve dysplasi fører til beslag og gulsott ved fødselen. Hypofysen komplikasjoner i nerve dysplasi kan forårsake plagede personer skal være kortere og tyngre enn gjennomsnittet.

Misforståelse

Selv om noen individer født med SOD har lærevansker eller psykisk utviklingshemning, noen har normal intelligens, ifølge ninds. Mange barn med SOD lider noen forsinket utvikling på grunn av nevrologiske nyrefunksjon eller blindhet.

Behandling

Det finnes ingen kur for nerve dysplasi, men noen symptomer er mulig å behandle. I noen tilfeller er hormonerstatningsterapi anvendes. Vision, fysiske og yrkesmessig terapi kan også gjennomføres, avhengig av tilstedeværelse og alvorlighetsgrad av symptomer.