Digidexo.com

Neck Disk erstatning alternativer

Neck Disk erstatning alternativer


Ryggvirvlene, eller ben, i halsen krever en pute for å hindre dem fra å gni sammen. Ryggsøylen som skiller disse ryggvirvlene utføre den funksjonen, opptrer som støtdempere. Over tid, disker slites ut og forårsake smerte på grunn av en klemt nerve. Når nonsurgical alternativer mislykkes, er fjerning av disken det siste alternativet. Alternativer for å erstatte disken inkluderer cervical (nakke) fusjon eller kunstig cervical disk erstatning.

Alternativer

Nonsurgical alternativer for ødelagte disker inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, fysioterapi og kalde og varme behandlinger. For folk flest i disse alternativene vil gi tilstrekkelig lindring; hvis ikke så kirurgi er neste trinn. Cervical fusion er standard kirurgisk inngrep for å erstatte ødelagte disker og, inntil nylig, det eneste alternativet. I juli 2007, US Food and Drug Administration godkjent den første kunstige ny disk for livmorhals disker. Før den tiden hadde kunstige disker blitt godkjent for spinal (tilbake) kirurgi, men ikke for cervical spinal kirurgi. Denne godkjenningen gir pasientene to alternativer for utskifting av livmorhals disker.

Cervical Fusion

I en cervikal fusjon, blir det skadede disk erstattet med ben tatt fra pasientens hofte eller et kadaver. En metallplate med skruer benyttes for å holde beinet på plass. Benimplantatet sikringer til ryggvirvlene på hver side; Dette eliminerer bevegelse som produserer smerte. I stedet for de naturlige bevegelser som forekommer mellom ryggvirvlene som absorberes av en disk, hindrer benet fusion enhver bevegelse av ryggvirvlene.

Kunstig Disk Replacement

Kunstig disk erstatning er, enkelt sagt, endre ut en del. Den gamle skadet disk fjernes og en ny settes inn på sin plass. Den er festet til hver ryggvirvler med beinskruer. Formålet med den kunstige disken er å utføre den samme funksjon som den naturlige disk.

Sammenligninger

Kunstig disk erstatning kirurgi koster mindre og pasienter har en større tilfredsstillelse enn med cervical fusion, ifølge en artikkel publisert av Cedars-Sinai Hospital den 18. mars, 2011. Kostnader i gjennomsnitt 49 prosent lavere; tilfredshet priser var 88 prosent for kunstig disk erstatning versus 76 prosent for cervical fusion. Når man sammenligner fremtiden kirurgi, var fire ganger større sannsynlighet for å trenge ytterligere kirurgi cervical fusion pasienter. Dette er på grunn av virkningen på tilgrensende nivåer av disker. Uten støtdemperen effekt i det smeltede område, de andre plater motta flere av slitasje. En mindre disk til å absorbere sjokket betyr større belastning på de gjenværende diskene.