Digidexo.com

Parkinsons og Vekt trening

Parkinsons og Vekt trening


Trening er gunstig for mennesker med Parkinsons sykdom. Det øker oksygenstrømmen og reduserer stivhet og forbedrer balansen. Mens vekttrening bør ikke være den eneste øvelsen noen med Parkinsons gjør det, kan det være verdifullt, i henhold til Parkinsons sykdom Clinic and Research Center ved University of California, San Francisco.

Fordeler med Vekt trening

Økt muskelmasse som følge av vekt trening hjelper en person med Parkinsons sykdom for å opprettholde balansen bedre, står med en mer oppreist stilling, og forbedrer ganghastighet, i henhold til Parkinsons sykdom Clinic. Sterkere muskler gjør det også lettere å gå i trapper, ifølge nettstedet Everyday Health.

Upper Body Weight Training

Ifølge National Center for fysisk aktivitet og nedsatt funksjonsevne, bør en person med Parkinsons sykdom bruke lette vekter på ca 2 til 2,5 pounds, og bør løfte dem sakte med en jevn bevegelse. Gode ​​overkroppen øvelser inkluderer triceps extensions eller gå med håndleddet vekter. Wall push-ups er også gunstig.

Lavere kroppsvekt trening

Gode ​​lavere kroppsvekt øvelser for personen med Parkinsons inkluderer tå og leg extensions, så vel som å gå med ankelvekter. Også gunstig er knebøy, presser opp fra tærne og stigende gjentatte ganger fra en stol.