Digidexo.com

Retninger for Nexium

Nexium er en protonpumpeinhibitor (PPI) som hjelper til med halsbrann, og kan bidra til å helbrede skader på spiserøret forårsaket av halsbrann og sure oppstøt. En PPI er en gruppe av stoffer som har en eneste formål å senke gastrisk syreproduksjon, noe som fører til halsbrann. Halsbrann er ikke bare smertefullt og ubehagelig, det kan også være skadelig for slimhinnen i spiserøret. Uansett hvilken metode legen forskriver, er det viktig å ta for din helse og komfort. Følg Nexium retninger fra pakken og legen din nøyaktig. Ikke følger disse instruksjonene kan være skadelig.

Forsinket-release kapsler

Den mildeste av Nexium system, bør disse kapslene tas en gang daglig, med mindre noe annet av legen din. For healing erosive øsofagitt, bruke for fire til åtte uker, igjen sjekker inn med din lege for riktig tid til å stoppe eller fortsette behandlingen. For gastroøsofageal reflukssykdom, bruker disse kapslene gang daglig for bare fire uker. Hvis legen din sier at du har en høy risiko for magesår, kan du ta disse opp til seks måneder, en gang per dag. Hvis du har forhold fra Zollinger-Ellison syndrom, ta to ganger per dag. Zollinger-Ellison-syndrom er karakterisert ved tumorer og sår i tolvfingertarmen og bukspyttkjertelen.

Forsinket-Release Oral Suspension

Brukes med samme frekvens som de forsinket-release kapsler for forskjellige forhold. Oral Suspension er ment for eldre voksne som har problemer med å svelge kapsler. Bruk miksturen ved å sette den i eplemos eller juice og inntak av frekvensen oppgis med kapslene.

IV for Injection

Intravenøs injeksjon av Nexium er for de som har problemer med de ovennevnte metoder. For de som lider av Erosive Esophagitis, bruk en gang daglig. For de som lider av gastroøsofageal reflukssykdom, bruk i 10 dager.

Sikkerhets informasjon og tips

Nexium.com (se lenke i Resources) tilbyr noen sikkerhetsinformasjon for å vurdere:

Hos voksne, hodepine, diaré og magesmerter er de mest hyppige bivirkninger rapportert.

Hodepine, diaré, magesmerter, kvalme og søvnighet er de mest hyppige bivirkninger rapportert hos pediatriske pasienter (i alderen 1 til 17).

Andre måter å hjelpe administrere halsbrann og reflux, ifølge nexium.com, inkluderer:

Hvis symptomene fortsetter å utvikle seg etter spising, begynne å redusere størrelsen på måltidene dine og holde seg borte fra fet mat.

Andre ting du bør unngå hvis du lider av symptomer inkluderer koffein (kaffe, te og cola), alkohol, krydret mat og sjokolade.