Digidexo.com

Øvelser for slappe bryster

Sagging av brystene kan skyldes en rekke faktorer, bl.a. vektøkning, aldring, og selv fødsel. Heldigvis finnes det noen øvelser som er spesielt utviklet for å lindre sagging på brystene, og stramme dem opp også. Disse øvelsene er ikke bare designet for kvinner, men for menn så vel som kan være ute til firmaet opp sine kister.

Chest Press

For å gjøre brystpress, ligge på ryggen med en liten mengde vekt (manualer). For å finne ut hvilken vekt beste kan passe for deg, kan du snakke med en lisensiert trener. Starter ut med om lag 10 pounds er ideell for de fleste bare begynnelsen på brystpress. Liggende på ryggen, presse manualer i hver hånd bort fra brystet til armene er helt utvidet. Derfra senker vektene ned igjen til innenfor inches av brystet ditt.

Prøver å gjøre tre sett med 10 repetisjoner, ta ett minutts pause mellom settene.

Chest Fly

For å oppnå brystet fly, lå på en treningsbenk med lette vekter og holde dem borte fra brystet. Akkurat som du gjør når du gjør brystpress, sakte senke vektene ut til sidene, i stedet for å senke dem til innenfor inches av brystet ditt. Derfra øke vektene tilbake til utgangsposisjonen.

Har tre sett med 10 reps, a la den brystpress, med ett minutts pause mellom settene.

Arbeide Back

Mens han jobbet brystet er viktig å konkretisere slappe bryster, styrke ryggmuskulaturen er også viktig for å oppnå ønsket resultat. Ikke gjør det, kan resultere i å bli skråskuldret og svekket i ryggen området. Å arbeide ryggen, plukke opp en 5 eller 10-kilos vekt i venstre hånd, og deretter lene seg på en treningsbenk ved å plassere din høyre kne og høyre hånd på overflaten, med venstre fot godt plantet på gulvet.

Bøy venstre albue, bringe vekten opp til armhulen området og klem venstre skulderblad mot ryggraden din. Deretter sakte senke vekten ned igjen til armen er utvidet hele veien. Mens det kan være vanskelig, kan motstå å la vekten falle ved å klemme med venstre skulderblad som vekten går tilbake til begynnelsen stilling.

Prøver å gjenta denne øvelsen 12-15 ganger, med ett-minutters pauser mellom settene. Når du er ferdig, gjenta med høyre arm støtter vekten.

Butterfly Press Machine

For å oppnå faste bryster, trene på sommerfuglen trykk på maskinen vil også fungere. For å gjøre dette, sitte på maskinen med ryggen plantet godt mot den bakre delen av setet. Derfra, og ved hjelp av en behagelig Vekt, bringe de enkelte arm-holdere mot hverandre inntil de berører, deretter langsomt returnere dem til å "fly" stilling. Prøv å gjøre tre sett med 10 reps, med ett minutts pause i mellom.