Digidexo.com

Hvordan Slow Hunger å miste vekt

Du må bremse sult for å gå ned i vekt. Folk opp i vekt fordi de inntar flere kalorier enn de bruker per dag. Det er kun mulig å gå ned i vekt, og holde den av, ved å trene mer og spise mindre.

Ikke ta koffein eller slankepiller. Det finnes flere enkle måter å redusere sult naturlig. En mangefasettert tilnærming er den mest effektive måten å redusere din sult. Prøv ulike metoder og se hvilken kombinasjon som gir vekttap resultater for deg.

Hvordan Slow Hunger å miste vekt

Hvordan Slow Hunger å miste vekt

•  Spis en frokost som er høy i protein og lite karbohydrater. Ifølge Dr. Louis Aronne av NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center: "Folk som spiser frokost er mer vellykket på å miste vekt, fordi det bidrar til å kontrollere appetitten og cravings hele dagen." Prøv egge eller posjerte egg, ved hjelp av en, eller ingen, plommer. Tilsett finhakket grønnsaker for ekstra fiber, vitaminer og smak. En side parabolen av lav-fett cottage cheese eller vegetarisk pølse legger enda mer protein til ditt første måltid på dagen.

Spis en sunn, low-carb snacks mellom måltidene. Konsumere en frukt eller en crunchy rå grønnsaker 30 minutter før du spiser lunsj og middag. Ved måltidene, fylle opp på salat og grønnsaker først. Deretter svelges proteindelen av måltidet, etterfulgt av noen karbohydrater.

Den Bradley University Nyhetsbrev anbefaler å drikke et glass vann når du føler deg sulten. Etter å ha drukket glass vann, vent i 10 minutter, og trangen til å spise kan passere. Hvis du fortsatt trenger for å tilfredsstille din sult, plukke en sunn snack som er en del av din diett plan.

Hold deg motivert og gå ned i vekt. Hang flerfargede notater med oppmuntrende ord rundt arbeidet ditt skrivebord og på kjøleskapet hjemme. Referere til dem når du trenger å bremse sult. Dette vil bidra til å forhindre overspising og gjøre usunn mat valg. Skriv ned din vekt mål, favoritt sunne snacks alternativer, grunner til at du ønsker å gå ned i vekt, og inspirerende sitater. Når du krever høy-kalori mat, lese dem høyt for å bremse sult og bli motivert til å følge et sunt kosthold. Ta et dypt pust og tenke på hva hver note betyr for deg og dine vekttap mål.

Hint

  • Forbered snacks på forhånd.
  • Konsultere legen din før du dramatisk redusere kaloriinntaket.