Digidexo.com

Low Calorie Måltider for Kids

Kaloriforbruket er viktig når du prøver å sørge for at barna er friske. For mange kalorier vil skape et vektproblem for barn og ikke nok næringsstoffer vil være skadelig for barnets helse. Når du oppretter lav-kalori måltider for barn, bygge menyer rundt flavorful retter. Barn er vanligvis ikke bekymret sunn del av måltidene sine, så noen ganger foreldre har til å gjøre endringer for å være for at barn får alt de trenger for å vokse.

Forrettene

Barn liker flavorful måltider, men det er også viktig at et måltid gir alle nødvendige næringsstoffer uten de ekstra kaloriene. Du kan erstatte matlaging ingredienser med lavere fettinnhold, lavere kaloriinnhold alternativer. Noen vanlige erstatninger erstatter fordampet helmelk med fordampet fettfri melk. Fettfattig yoghurt kan erstatte rømme, og kylling eller kalkun kan erstatte kjøttdeig. Et eksempel på en lav-kalori måltid kan inneholde en hovedrett som bakt kjøttboller med spinat. Bruk kalkun og spinat for å danne kjøttboller og stek dem ved 400 grader i 30 minutter. Bruk salsa å legge til en saus til kjøttbollene, og gir deg en lav-kalori hovedrett som barna vil like.

Sider

Barn elsker makaroni og ost av seg selv eller sammen med et måltid. Så lage en lav-kalori måltid med mac og ost er nesten et must når gi måltider for barn. For å senke kaloriene i en makaroni og ost fatet, erstatte osten etter et fett-fri variasjon av samme ostetype. Du kan erstatte helmelk med lettmelk, og beriket pasta med hvete pasta. Kok pastaen til de er møre, tilsett melk, egg og ost i en stekepanne og stek den i ovnen ved 350 grader i 30 til 45 minutter. For andre sider, til friske substitusjoner eller tilføyelser side elementer ville være hvitløk for smak i stedet for en saus og urter i stedet for å øke salt.

Grønnsaker

For barn som ikke liker grønnsaker, kan du trenger for å piffe opp den delen av måltidet, men ikke så mye at det legger for mange kalorier. Olivenolje er et godt alternativ til smør når smakstilsetning grønnsaker. Hvitløk og urter er også godt selskap for grønnsaker i en oppskrift. Stuffing grønnsaker inne kjøtt er en annen kreativ måte å sørge for at barna spiser sine grønnsaker. Når smakstilsetning grønnsaker med kjøtt, er kalkun et lavere kalori alternativ for smakstilsetning enn svinekjøtt eller biff.

Desserter

Det er lav-kalori alternativer for iskrem samt andre barne favoritter. Se etter redusert fett, yoghurt eller sorbet valg i matbutikken frysedelen. Den nærmeste kalorifattig alternativ til tradisjonell iskrem er frossen yoghurt og redusert fett iskrem. For andre typer desserter, erstatte kunstig søtningsmiddel for sukker for et lavere kaloriinnhold alternativet, og erstatning hvetemel for beriket hvetemel for å redusere kalorier.