Digidexo.com

Homeopatiske midler for Chronic Acid Reflux

De fleste kroniske acid reflux sykdom medisiner kommer med uønskede bivirkninger. Ved å redusere mengden av syre i magen - som er det disse legemidlene gjør - de reduserer magens evne til å fordøye mat. Ifølge en studie fra University of Michigan Medical School, ikke fordøye mat øker ordentlig risikoen for å utvikle andre kroniske sykdommer. Reduksjonen av syre øker også risikoen for matbåren sykdom. Ifølge American Medical College of Homeopathy, hjelper homeopatisk behandling for acid reflux redusere surt oppbygging og gjenoppretter riktig pH i magen, minske behovet for fordøyelses skade medisiner.

Healing Foods

For noen kan lettelse fra konstant sure oppstøt bli funnet ved å spise visse helbredende matvarer. Fra og med vann, drikke en gallon av filtrert vann eller mer om dagen bidrar til å fortynne syre og normalisere pH i magen. Fersk hvitløk, spises hver dag, bidrar til å drepe eventuelle H. pylori bakterier i magen. H. pylori bakterier er kjent for å forårsake syre tilbakeløp i noen mennesker. Forstoppelse kan gjøre acid reflux verre, så å legge mer fiber til kosthold ved å spise frisk frukt, grønnsaker og helkorn kan hjelpe.

Urter og tilskudd

Det er flere mage-beroligende urter og krydder som du kan inkludere med måltider eller ta etter måltider for å hjelpe acid reflux. Ingefær, mynte, lakris, og kamille er alle kjent for å roe en urolig mage. Acidophilus kosttilskudd bidra til å gjenopprette og balansere mikrofloraen i tarmen, og spille en rolle i å gjenopprette generelle fordøyelseskanal helse. Slippery Elm er en urte supplement som har vist seg å nøytralisere syre, beskytte slimhinnen i mage og tarm, og lindre sår og hyper surhet forhold, ifølge Dr. Karl Smith eller drksmith.com. Urtemedisiner kan ha alvorlige bivirkninger, ifølge Mayo Clinic; du bør spørre legen din om trygge doser før du tar noen urter.

Honning fra New Zealand

Aktiv Manuka Honey er en helt naturlig, antibakteriell, medisinsk honning fra tea tree Bushs funnet i New Zealand. Dette honning brukes til å behandle sår og for å beskytte, lindre og helbrede vev i spiserøret. Dr. Molan, av Waikato University i New Zealand, har studert denne honning for mer enn 20 år. Dr. Molan omfattende forskning hevder at Active Manuka Honey dreper dårlige bakterier i fordøyelsessystemet som H. pylori. Dette honning har ingen kjente bivirkninger, med mindre du har en allergi mot honning.

Alternative behandlinger

Ifølge leger ved Mayo Clinic, en liten studie viste at akupunktur hjulpet lindre halsbrann symptomer hos personer som ikke har respondert på medisinen. Stress har vært knyttet til kronisk acid reflux sykdom, så for noen avslappende behandlinger inkludert regelmessig mosjon kan hjelpe. Disse teknikkene rolig stress og kan redusere symptomene på acid reflux. Sove med hodet hevet opp 5 til 6 inches bidrar til å holde syre i magen.

Forebygging

Når du har funnet et middel som lindrer sure oppstøt, kan du gjøre noen endringer for å hindre at den kommer tilbake. Noen skritt som kan hjelpe forebygging inkluderer: slutte å spise 3 timer før sengetid; spise mindre porsjoner på måltid tid og spise 4 til 6 små måltider om dagen; unngå sure matvarer som tomater, sitrusfrukter og fruktjuicer; unngå iført trange klær; og begrense forbruket av alkohol, kaffe, te, brus, sjokolade og fet mat.