Digidexo.com

Giftfri Urter Vs. Raidiation for Cancer

Giftfri Urter Vs.  Raidiation for Cancer


Kreftbehandling har blitt utviklet som et middel for å kontrollere tumor utbrudd.
Selv om stråling og kjemoterapi er de vanligste behandlinger for kreft, mange tror urter er den beste måten å bekjempe kreft. Stråling og urte-behandlinger både har fordeler og ulemper når det brukes til å behandle kreft.

Kreft

Kreft er den ukontrollerte vekst av celler i kroppen. Kreft er også kjent som karsinom, og en ondartet svulst. En godartet svulst anses ikke-kreft. Kreft kan ramme nesten alle deler av kroppen og er en ledende årsak til død hos mennesker rundt om i verden. Det finnes en rekke ting som forårsaker kreft, inkludert visse kjemikalier, tobakk, stråling og overdreven sollys. De mest vanlige kreftformer, inkluderer prostatacancer, brystcancer, lungecancer og koloncancer. Brystkreft rammer hovedsakelig kvinner mens prostatakreft påvirker bare menn.

Fordeler med Herbal behandlinger

De mest populære urter som brukes i kreftbehandling er grønn te og visse planter. Grønn te inneholder forbindelser som kalles polyfenoler og kan brukes til å forebygge mange typer kreft. Polyfenoler er utestående antioksidanter som betyr at de er gode på å fjerne skadelige stoffer fra kroppen. Spesielt de målrette frie radikaler, agenter som angriper cellemembraner og DNA. Melk tistel, en plante, kan forbrukes, og har blitt vist å ha antioksidant krefter i tillegg. I tillegg til de medisinske fordelene urter gir, de er svært rimelig. Grønn te kan kjøpes på lokale supermarkeder for svært lave priser og anti-kreft planter kan også bli tatt eller høstes direkte fra naturen.

Ulemper av Herbal behandlinger

Den første ulempen med urte-behandlinger er at de ikke faktisk bekjempe kreft. I stedet, de bare forebygge kreft. Personer med kreft vil ikke være i stand til å bruke urte-behandlinger for å fjerne kreften fra kroppen. Den andre store ulempen med urte-behandlinger er at de må tas under oppsyn av en medisinsk faglig. Urter er kjent for å utløse bivirkninger som kan være skadelig for kroppen. På toppen av dette, idet to forskjellige urter på samme tid har vist seg å være skadelig ..

Fordeler med Radiation behandling

Fordelen med strålebehandlingen er at det faktisk bekjemper kreft sammenlignet med urte behandling, som bare forebygger kreft. Stråling er også veldig presis og nøyaktig når bekjempelse av kreft. Medisinske fagfolk som utfører strålebehandling kan sikte strålingen direkte på svulsten for å redusere skader på omkringliggende celler. Også, i motsetning urter, stråling kan brukes sammen med andre kreftbehandlinger så som kjemoterapi uten å utløse skadelige bivirkninger.

Ulemper av Radiation behandling

Den første ulempe ved stråling er at det kan skade cellene. Godartede celler har ingen forsvar mot stråling og har potensial til å bli ondartet også. Den andre ulempen av strålebehandlingen er at den bare bekjemper kreft målrettet. Hvis det er kreft i en pasients hjerne, og strålingen blir bare brukt til kreft i lungene, vil vedvare hjernekreft. Endelig er stråling dyre sammenlignet med urte behandling. Stråling må utføres av medisinske fagfolk og krever dyre, høyteknologiske maskiner.