Digidexo.com

Hvordan virker Vektøkning skje?

Hvordan virker Vektøkning skje?

Doing the Math

En kalori-enhet er den mengde energi som kreves for å heve temperaturen på 1 gram vann ved en grad Celsius. I ernæring, kalori oftest snakket om er kilocalorie. Kalorier gjøre kroppen flytte og løpe og gjøre de tingene du gjør hver dag.

Kalorier du spiser minus kalorier du forbrenner resultat i vektøkning. Hvis du spiser mer kalorier enn du expend av arbeid, trening og daglige aktiviteter, vil du få vekt. Ekstra kalorier lagres i fettcellene og gjøre vektøkning uunngåelig.

Kosthold og trening

Å miste ett pund, må du til å bruke ca 3500 kalorier. Du kan gjøre dette ved å redusere kaloriinntaket med 100 kalorier for 35 dager eller annen måte der matematikk funker. Hvis du ikke ønsker å spise mindre kan du konsentrere deg om å brenne flere kalorier om dagen. For eksempel, en time med aerobic trening forbrenner rundt 350 kalorier, mens en times sykling forbrenner rundt 230.

Vektøkning

Ironisk nok har konstant slanking vist seg å øke vektøkning over tid. Hvis du alltid er på og av krasje dietter, vil kroppen din bli ustabil, forårsaker fettcellene til å holde på så mye vekt som mulig. I stedet for slanking, bør man konsentrere seg om å endre sine vaner for å spise mer sunn mat, ernæringsmessige grønnsaker og mindre stekt mat og tomme kalorier.

I tillegg til å endre matvaner, drikke åtte 8 oz glass vann hver dag kan hjelpe til med vekttap fordi den holder kroppen hydrert og sunn. Moderat trening bør også være en del av din livsstil hvis du har tenkt på å holde seg frisk og miste vekt.