Digidexo.com

Slik fjerner en Herpes Scar

Selv om det er mange produkter som lover fullstendig fjerning av herpes arr gjennom huden lyn, korrekt fjerning av disse arr krever vanligvis en kjemisk behandling slik som dermabrasjon eller laserterapi. Begge metodene fungerer ved å fjerne det øverste laget av huden gjennom skraping eller konsentrert lys. Scar fjerning bør utføres av en lisensiert hudlege, etterfulgt av post-kirurgi omsorg.

Slik fjerner en Herpes Scar

•  Finn en hudlege. Det er avgjørende å finne en pålitelig, erfaren hudlege som kan gi optimal omsorg. Besøk American Medical Association hjemmeside, der medlems leger lover å rette seg etter de etiske standarder for medisin. Din hudlege vil avgjøre om dermabrasion eller laser kirurgi er nødvendig, gå over dine forventninger til inngrepet, og gi retningslinjer å følge før operasjonen, for eksempel endringer i kostholdet.

2 program prosedyren. Ifølge American Society of Plastic Surgeons (ASP), kan dermabrasion ta mellom noen få minutter til en og en halv time, avhengig av størrelsen og plasseringen av arret. Fremgangsmåten innebærer å skrape dermis, det øverste laget av huden, ved hjelp av en grov stålbørste. Hvis arret er dyp, kan flere sesjoner være nødvendig for fullstendig fjerning. Når skraping er ferdig, vil såret renses og dekket med salve og en bandasje.

Laserterapi tar så mye tid som dermabrasion og krever brenne arrvev for å stimulere celle reparasjon. Som arret er brent av, vil nye celler vokse til å helbrede det og flat huden. Ifølge "Laser Dermatology," kan bivirkninger etter operasjonen omfatter hevelse, irritasjon, rødhet og blåmerker. Disse bivirkningene avtar vanligvis innen en uke etter behandling.

Begrens aktivitet etter operasjonen. Etter en dermabrasion behandling, vil arret området bli sår, rød og hoven. Ifølge ASP, kan du ha problemer med å spise hvis arret er nær munningen, men bivirkningene skal avta kort tid etter operasjonen. Mens dermabrasion arr er healing, ikke barbere. Rengjør du området forsiktig med varmt vann og mild såpe. DAB arret med en ren, fuktig vaskeklut, deretter blot den tørr med et rent håndkle. Ikke delta i aktivitet som kan føre til skade på ansiktet, så det kan forstyrre helbredelsesprosessen, og muligens føre til en infeksjon. Hvis symptomene vedvarer eller forverres, din lege kontaktes umiddelbart.