Digidexo.com

Hvordan avlaste herpes utbrudd

Genital herpes har ingen kur, men reseptbelagte medisiner kan gi lindring i en innledende eller påfølgende herpes utbrudd, ifølge Mayo Clinic. Orale maur-virals redusere varigheten og alvorlighetsgraden av symptomene i de fleste - og fordi de hemmer herpes virus 'evne til å formere seg, ved hjelp av dem kan beskytte infiserte seksualpartnere, i tillegg. Det er også lett livsstilsendringer og hjem behandlinger som kan lindre utbrudd.

Hvordan avlaste herpes utbrudd

Herpes utbrudd Relief

•  Se en helse-omsorg utøveren å få hjelp for herpes. Bare en lege kan forskrive de muntlige medisiner som har vist seg effektive til å behandle herpes symptomer: acyclovir (Zovirax), famcyclovir (Famvir) eller Valacyclovir (Valtrex). The Mayo Clinic råder det en generisk ekvivalent av acyclovir - den eldste herpes medisinering - så det bør ikke være så dyrt som sin merkevare-navnet tilsvarende.

Bruk oral anti-virals episodisk, hvis det passer. The Mayo Clinic anbefaler at oral anti-virals kan tas ved første tegn og symptomer på en herpes utbrudd, snarere enn daglig. Episodisk terapi kan være hensiktsmessig for deg hvis du ikke er seksuelt aktiv, er seksuelt aktiv med en partner som har genital herpes eller har sjeldne utbrudd.

Ta muntlig antivirale daglig som en form for undertrykkende terapi, hvis dette er mer passende for din situasjon. The Mayo Clinic sier at undertrykkende terapi er best hvis du har mange utbrudd, hvis du er seksuelt aktiv med en infisert partner eller med en seksuell partner som har genital herpes forårsakes av HSV-2 og du har HSV-1.

Behandling av Herpes at Home

Bruk løse, komfortable klær og bomullsundertøy under et utbrudd, råder Mayo Clinic.

Ta et par soaks i badekaret for å lindre herpes symptomer. The Mayo Clinic anbefaler at du bruker et tørkemiddel i karet, som risting maismel over kjønnsorganer, kan være nyttig.

6. Påfør beroligende midler til lesjoner for å redusere kløe og smerte. En fuktig svart te-pose kan gi lindring. Du kan også bruke en ispose eller en annen type kul komprimere.

Unngå å sette over-the-counter kremer og salver på herpes lesjoner. Som det fremgår av den amerikanske Social Health Association, kan dette hindre helbredelsesprosessen.

Hint

  • Den ASHA indikerer at de som opplever seks eller flere herpes utbrudd i året kan merke en 75 prosent reduksjon i antall utbrudd mens du er på undertrykkende terapi. Noen pasienter har ingen utbrudd i det hele tatt.