Digidexo.com

Hvordan å miste 10 pund for Free

Hvordan å miste 10 pund for Free


I motsetning til hva du ser på i tv og magasin-annonser, er det mulig å gå ned i vekt uten å bruke penger på dyre kjepphest dietter, piller og prepackaged matvarer.

En person av gjennomsnittlig bygge bør sikte på å miste ca to pounds per uke. Med denne hastigheten, kan du miste 10 pounds i en måned til seks uker.

For å gå ned i vekt, må du være bevisst på maten du spiser, og du bør innlemme fysisk aktivitet i din daglige rutine.

Hvordan å miste 10 pund for Free

•  Lag en liste over sunn mat du liker å spise. Under din neste tur til matbutikk, hamstre på disse matvarene. Hvis du har spørsmål om et element, lese etiketten nøye for å være sikker på at det ikke er overdreven i kalorier eller fett.

Lag måltid planer. Måltid planer kan være utformet på en daglig eller ukentlig basis. Skriv ned hva du har tenkt å spise til frokost, lunsj og middag, og planlegger sunt, kalorifattig snacks. Å miste ca to pounds per uke, bør de fleste mennesker spiser 1200 kalorier per dag, og ikke mer enn 25 gram fett.

Hold styr på maten du spiser. Mange synes det er nyttig å kjøpe en liten notisbok og logge sine måltider hver dag, samt mengden av kalorier og fett gram. Dette trinnet holder deg ansvarlig for hva du spiser og bidrar til å stoppe deg fra å gjøre valgene du kan angre på senere.

Øk fitness diett. Hvis du ikke har en normal trening rutine, starte med å ta lange turer og gjøre noen hjemme-aktiviteter hver dag. Gjøre små endringer, som å ta trappene på jobben og parkering langt unna innganger.

Hvis du allerede er fysisk aktiv, øke tiden du bruker på å trene hver dag og diversifisere din trening. Endre opp din fitness rutine hjelper forby treffer et platå.

Hint

  • Lag en ukentlig måltid plan før du går til butikken.
  • Vei deg en-to ganger per uke for å overvåke utviklingen. Alltid veie deg om morgenen, rett etter at du har urinerte og hadde avføring.
  • Ta kontakt med legen din før du starter en fitness rutine.