Digidexo.com

Hvordan å miste 10 pounds med Crash dietter

Hvordan å miste 10 pounds med Crash dietter


Vekttap, som skal opprettholdes, krever en reduksjon i kaloriinntak, og en økning i øvelsen. Super rask og ekstreme vekttap har potensial til å være farlig for helsen, selv om en moderat mengde vekt kan gå tapt raskt. Hvis du trenger å miste en liten mengde vekt -. £ 10, for eksempel - dette kan gjøres ved å gjøre noen endringer til rutine. Crash dietter kan hjelpe deg å miste 10 kg. i en kort tid, men er generelt ikke i stand til å opprettholdes over lang sikt.

Hvordan å miste 10 pounds med Crash dietter

Bærekraftige Vaner

•  Drikk mer vann. Nesten hver diett plan forteller deg å sørge for at du drikker seks til åtte, 8 oz. glass vann hver dag. Kontroller at du har en hel glass 30 minutter før hvert måltid. Hvis du ikke liker vanlig vann, vurdere å legge diett smaken krystaller eller drikke smakstilsatt vann å gjøre det smake bedre.

•  Spis mindre. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier, så å miste 10 kg. du trenger å spise 35 000 mindre kalorier enn du normalt ville gjort i samme periode. Butikk-kjøpte slankematen er nyttig for å lære porsjonskontroll eller holde deg innenfor et bestemt kalori rekkevidde.

Spis oftere. Hyppige men små måltider er lettere å fordøye, opprettholde et jevnt blodsukker og hjelpe deg å redusere følelsen av sult i løpet av dagen. Menn bør spise seks små måltider om dagen, mens kvinner bør spise fem.

Flytt mer og løfte vekter. Mens øvelser som får hjertet ditt pumper fort er best, bare å komme opp og rundt - spesielt hvis du har vært stillesittende - er viktig. Vekttrening kan omdanne fett til muskler og er kritisk for langsiktig vekttap.

Lemonade Diet

hoppe over middag måltid natten før du starter dietten. Ikke spis for resten av kvelden. Du kan drikke vann, men.

Drikk et glass avføringsmiddel te før du går til sengs.

Bland sammen 2 ss. havsalt og 1 liter varmt vann når du våkner opp om morgenen. Smak å sørge for at det smaker veldig salt. Drikk det svært raskt mens du står opp og gni magen. Dette vil føre til at du trenger å bruke badet i ca 45 minutter til 2 timer. Gjenta hver morgen.

Klem en organisk sitron og tilsett 2 ss. til en 10 oz. glass filtrert vann. Bland i 2 ss. av organisk karakter B lønnesirup og 1/10 ss. av pulverisert cayenne pepper. Legg uraffinert havsalt som passer din smak. Rør godt og drikke. Du kan gjøre dette i grupper hvis det er lettere, men det holder ikke for mer enn åtte timer.

Drikk 6-10 glass av denne lemonade hver dag. Ikke forbruke noe annet enn avføringsmiddel te om natten og saltvann flush i morgen.

Fortsett i fire til ti dager. Denne dietten spyler ut giftstoffer og overflødig fett i systemet. Lette tilbake til vanlig spising, som begynner med suppe.

Xocai Healthy Chocolate

Spis et kvadrat eller nugget av sunn sjokolade tre ganger om dagen.

Spis et protein bar eller drikke en sunn shake for minst ett måltid om dagen.

Spis en lav-kalori måltid for andre måltid (e). Diet frosne middager er en enkel måte å holde kaloriene lavt.