Digidexo.com

Urtete som er bra for Diaré

Urtete som er bra for Diaré


Diaré er vanligvis ikke forårsaket av noe alvorlig. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), de fleste tilfeller av diaré passere i løpet av få dager. Diaré oppstår når mat og drikke beveger seg for fort gjennom tarmen, rane kroppen av sjansen til å absorbere væske. I stedet du utvise denne væsken i form av hyppige, løs og vannaktig avføring. Mens urtete gir lindring til noen, er begrenset vitenskapelig dokumentasjon på sin effekt i behandling av diaré.

Kamille

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) bemerker at blomsten delen av kamille anlegget kan brukes til å lage te. Kamille te er lett tilgjengelig i te-pose eller løs bladform på de fleste dagligvarebutikker. NCCAM sier det er mye brukt til å behandle rastløshet, angst og fordøyelsesproblemer, inkludert diaré. University of Wisconsin (UW) Integrative Medicine leger påpeker at det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter bruk av kamille å behandle generell diaré. UMMC eksperter foreslår å drikke tre kopper kamille te daglig for å lindre diaré.

Blåbær

Ifølge nccam har blåbær frukt blitt brukt over tid for å behandle diaré, skjørbuk og andre forhold. I dag er et bredt spekter av plager behandles med blåbær, inkludert diabetes, menstruasjonssmerter, øyeproblemer, sirkulasjonsproblemer og diaré. Blad av blåbær planten brukes til å lage te. Det er ikke nok vitenskapelig dokumentasjon, bemerker NCCAM, for å støtte bruk av blåbær te for diaré. UMMC leger advarer ikke å ta blåbær hvis du er på blod-tynner.

Goldenseal

NCCAM rapporterer at historisk, indianere har brukt urt goldenseal å behandle hudsykdommer, sår og gonoré. Nå er goldenseal vanligvis brukes til å behandle forkjølelse, øyeinfeksjoner, vaginitis, sår, såre tannkjøttet, og i noen tilfeller, kreft. I form av diaré, bemerker NCCAM at et stoff som finnes i goldenseal, berberine, kan behandle noen infeksjoner som forårsaker diaré. Uheldigvis inneholder goldenseal-te små mengder av berberin, noe som gjør det sannsynlig ineffektiv.

Andre urtete rettsmidler

UMMC rapporterer at bjørnebær blad eller bringebær blad, både snerpende urter, kan bidra til å avlaste diaré ved tørking slimhinnene i tarmen. En 1/2 kopp enten av disse te anbefales hver time med en "dyktig" teskje full per kopp. Noen urter, råder UMMC, redusere betennelse, noe som kan bidra til å lette diaré. Disse omfatter den ovennevnte kamille, marshmallow rot og glatt alm pulver. Marshmallow root kan forbrukes kaldt. UMMC foreslår du suge to spiseskjeer med roten i vann over natten. Sil og drikke i løpet av de neste dag. Slippery Elm er tilgjengelig i te form, men det kan også gjøres om til en lime, ifølge UMMC.

UMMC advarer mot å bruke urtemedisiner til å behandle diaré før du konsultere legen din. Det anfører at noen urter kan gjøre diaré verre hvis det er forårsaket av visse betingelser.