Digidexo.com

Hvordan å opprettholde en Non Bearbeidet Food Diet

Spise hele, ikke-bearbeidet mat tilbyr en rekke helsemessige fordeler, men altfor rikelig bearbeidet mat er vanskelig å unngå. Vellykket opprettholde en ikke-bearbeidet mat diett begynner på Rimi, hvor bearbeidet mat touting utrolige helsefordeler fortrenge den ganger. Disse etikettene sender blandede meldinger om ernæringsmessig verdi, og de kan la deg lure hvordan å opprettholde en næringsrik diett. Hvis du ønsker å dra nytte av de helsemessige fordeler forbundet med å kutte bearbeidet mat fra kostholdet ditt, men du er ikke sikker på hvor du skal begynne, kan du bruke fremgangsmåten nedenfor som en veiledning.

Hvordan å opprettholde en Non Bearbeidet Food Diet

•  Unngå forberedt frosne og hermetisert mat. De fleste av disse elementer inneholde skadelige additiver, slik som natrium, høy fruktosekornsirup og konserveringsmidler. Bearbeidet mat er den største kilden til overflødig natrium i amerikanernes dietter - Mayo Clinic rapporterer at 77 prosent av natrium vi spiser kommer fra bearbeidet mat.

Sjekk etiketter. Selv de "ferske" kylling salat på deli telleren kan inneholde høy fruktose mais sirup og andre tilsetningsstoffer.

Motstå kjøpe bearbeidet snack mat, som kjeks, godteri, kjeks og potetgull. Gjøre det meste av dagligvarer shopping rundt omkretsen av supermarkedet, der de produserer, meieriprodukter og kjøtt er plassert. Hold klar av midtgangen der supermarkeder vise svært bearbeidet mat elementer.

Shop på din lokale bondens marked. Fyll pantry med lokale råvarer. Siden det ikke har reist lange avstander at noen supermarked produsere gjør, er lokale råvarer friskere og har mer intense smaker. Neste gang du begjærer fettete, natrium-gjennomvåt potetgull, nå for en rettferdig plukket eple i stedet.

Spis sesong. Opprettholde en ikke-bearbeidet mat diett er lettere når du spiser råvarer i sesong. I vintermånedene, fokusere dine måltider på vinteren saft, for eksempel butternut, spaghetti og eikenøtt. Spis mye rotgrønnsaker, for eksempel løk, poteter, neper og pastinakk. I løpet av våren og sommeren, finner du en nesten ubegrenset utvalg av råvarer, fra solmodne tomater og blandet greener til asparges og agurk. Planlegg menyen rundt i sesongen produsere, og du har ingen problem å finne ikke-bearbeidet mat du trenger.

Kjøp hele korn. Når du shopper for brød, pasta og mel, lete etter gjenstander som er laget av 100 prosent hele hvetemel. Kjøpe ubleket og hel hvete (helst stein-bakken) mel til baking. Sjekk etikettene på hele hvete brød og prøve å finne en som ikke bruker melasse. Melasse gir mange hvete brød sin farge og gjør dem vises mer hele korn enn de faktisk er.

Hint

  • Finn inspirasjon i kokebøker som har hele mat ingredienser. The American Institute for Cancer Research "The New American Plate" er en nyttig volum.