Digidexo.com

Hvordan veie mat for en diett

Hvordan veie mat for en diett


Mange moderne dietter krever at du veie maten porsjoner før matlaging dem. For eksempel er fire-unse porsjoner med frukt og grønnsaker anbefales i mange diett planer. For mange mennesker, utgjør dette et problem. Du kan ikke fortelle hvor mye mat veier bare ved å se på den, og du kan heller nøyaktig gjette vekten av mat. Men med noen enkle trinn og forsyninger kan du nøyaktig og enkelt veie mat til din diett plan.

Hvordan veie mat for en diett

•  Kjøp en food skala fra ditt lokale supermarked eller varehus. Både digitale og mekaniske mat skalaer er tilgjengelig; Men mens mekaniske vekter er kostnadseffektive, de mangler nøyaktigheten av en digital skala. Nøyaktighet er nødvendig for effektiv veie mat for en diett.

•  Vask maten skala med oppvaskmiddel og en svamp før bruk. Du vil sette mat direkte på skalaen, slik at det er nødvendig at denne overflaten bli vasket før bruk.

Vask maten før veiing det; når du arbeider med kjøtt, bruk en kniv og skjærebrett til å klippe av overflødig fett.

Plasser maten direkte på skalaen; se på hvor mye den veier og anslå hvor mye du må kutte ut av det for å oppnå anbefalt vekt. Ikke kast bort kutte deler; disse deler skal lagres i fryseposer. Skjær bort små deler og reweigh maten før du har oppnådd ønsket vekt. Vei kuttet deler; Dette kan tjene som et halvt måltid eller være sammen med andre deli deler for å danne en full servering.

Lagre noen deler av maten du ikke har tenkt på å spise med en gang i en forseglet fryser pose i fryseren, så det går ikke dårlig.

Hint

  • Husk å vaske skalaen mellom hver bruk; ifølge US Department of Agriculture, kan krysskontaminering med rå matvarer føre til alvorlige sykdommer.