Digidexo.com

Hva Hjelper GERD?

GERD, en forkortelse for gastroøsofageal reflukssykdom, er forårsaket av en svak eller dårlige resultater lavere esophageal lukkemuskel som gjør at syre å flytte tilbake opp fra magesekken til spiserøret. Det syre reflux (halsbrann) er GERD vanligste og behandlet symptom.

Endre Diet

Visse matvarer forårsake eller forverre acid reflux ved å påvirke lukkemuskelen ytelse eller irritere spiserøret. Unngå å spise følgende vanligste syndebukkene: eddik, tomat sauser, fett, sjokolade og kaffe.

Unngå visse medisiner

Noen over-the-counter medisiner som aspirin, ibuprofen og andre anti-inflammatoriske legemidler kan forårsake acid reflux. (Paracetamol er ikke inkludert.) For å hjelpe GERD symptomer, ikke ta disse medisinene.

Making atferd endringer

Endre bestemte handlinger kan hjelpe GERD. Slutte å røyke, å miste vekt og sover med hodet høyere enn føttene kan gi lindring.

Kontrollerende Deler

Å spise mindre på måltider kan gi lindring fra GERD. I tillegg bør GERD lider unngå å spise i to til tre timer før sengetid.

Iført løstsittende klær

Klær som constricts magen kan øke halsbrann symptomer, så de som lider av GERD bør ikke bruke altfor stramme elementer, for eksempel kontroll-top slange.

Å ha kirurgi

For noen mennesker med GERD, kan kirurgi være et alternativ. Fremgangsmåten som brukes kalles fundoplication og er ment for å stoppe syre fra å bevege seg tilbake opp i spiserøret.