Digidexo.com

Hvordan å leve et sunt og aktivt liv

Hvordan å leve et sunt og aktivt liv


Alder er ikke noe annet enn et tall. Din helse og energinivå virkelig bestemme din alder, i motsetning til den kronologiske nummer. En sunn livsstil er bare noen få valg unna. Kutte ut dårlige vaner og legge til noen nye aktiviteter kan komme deg ut av et hjulspor og på vei til en ny, bedre du. Ikke bare vil du føle deg bedre og ser flott ut, men du vil kutte dine sjanser for å pådra sykdommer som fedme, diabetes og noen kreftformer.

Hvordan å leve et sunt og aktivt liv

•  Pass på hva du spiser. Ikke gå i fellen av kjepphest dietter som tilbyr raske løsninger til en trim waistline. De beste matvaner er de som tillater alt med måte. Det betyr styring klar av sult dietter, også. Kroppen din trenger protein, karbohydrater og enda litt fett å være strømførende. Frata kroppen av noen næringsstoffer kan resultere i lag og tretthet eller annen alvorlig sykdom.

Mosjon og holde deg aktiv hele dagen. En av nøklene til å leve sunt er mosjon. Workout kompiser er stor for motivasjon, spesielt på de dagene da du ville heller bare holde sengen. Trening ikke nødvendigvis likestille til gym, heller. Integrering å være aktiv i det daglige liv vil bidra til å holde deg på sporet. Begynn sykling til jobben eller går tur med hunden hver dag. Videospill selv tilbyr et morsomt alternativ til fitness, med mange interaktive spill for å få hjertet til å pumpe.

Drikk rikelig med vann. Ikke bare melk gjør en kropp godt, men vann også. Slipp høyt kalori og koffeinholdige brus og sukker-gjennomvåt punch. Prøv å drikke åtte gram vann per dag for å skylle ut giftig avfall og forbli hydrert uten sukker, koffein eller ekstra kalorier. Slippe kaffe og energi drikker også. Ikke slite, kan du likevel få fordelene av vann uten å miste smak, med flavored eller elektrolytt-tilført H2O.

Ta igjen tapt søvn, men ikke overdriv. Akkurat som for lite søvn kan kutte energinivået, så å kan for mye søvn. Ifølge en Archives of General Psychiatry studie, sover mer enn åtte timer om dagen kan føre til tidlig død. Et sunt søvnmønster innebærer mellom seks og åtte timer hver natt.

smiler og ler ofte. En sunn livsstil sammenfaller med et positivt image både innvendig og utvendig. Dessuten tar det mer muskler til å rynke enn det gjør å smile, så perk opp munnen din for å begynne perking opp livet ditt. Smil og latter kan være smittsom. Hvis du ser lykkelig, vil du føle deg glad, og vice versa.