Digidexo.com

Om Detox 7 piller

Den nyeste trenden i den stadig utviklende verden av pop-kultur dietter er begrepet relativt korte avrusnings perioder, tilsynelatende gjennom som kroppen renser seg med slaggstoffer og er forsterket. Mens det er mange rensing og avgiftning programmer tilgjengelige, mest dele følgende egenskaper: de er generelt billig; blir utført for varigheter ikke lenger enn en måned; og er nesten helt ineffektiv. Gjøre noe av det store havet av detox-programmer overskride tåkete grensene for "verdiløs kjepphest"? Gjør Detox 7 piller leve opp til hypen?

Detox dietter

Den grunnleggende forutsetningen for en avgiftning diett er enkel: gjennom utallige år med dårlige matvaner og eksponering for miljøgifter, og det ble antatt at kroppen din (mer spesifikt, fordøyelsessystemet) har lidd progressive nivåer av slitasje. Oppfinnerne av detox-produkter hevder at ved å følge en kort periode med avholdenhet fra usunne vaner kan du gjenopprette biologiske prosesser til uberørte orden.

Funksjoner

Detox 7 markedsfører seg selv som en "intern kropp cleanser." Som kan utledes fra navnet, varer programmet i syv dager. I løpet av denne perioden, forbruker brukeren en Detox 7 fiber blanding i morgen, og kosttilskudd med urte kapsler om kvelden. Påståtte fordelene av programmet inkluderer vekttap, økt energi, og til fordel for avrusning. I motsetning til andre renser eller detox-programmer, ikke Detox 7 spør ikke brukeren å endre sitt kosthold.

Ingredienser

Ser vi på listen over ingredienser som finnes i Detox 7 er imponerende med sin esoteriske-klingende elementer som løvetann frø, stikkende ask frø ekstrakt, og burdock root. Imidlertid gravamen av DETOX 7 er enkel fiber. Samtidig øke fiber inntak kan hjelpe fordøyelsen helse til et punkt, det er ingenting magisk eller avgifte om det. Hjelpestoffer er en blandet bag. Burdock rot og løvetann frø er hovedsakelig diuretika. Diuretika er ofte inkludert i vekttap formler fordi de føre til at kroppen til å holde mindre vann, som kan oversettes til et lavere tall på skalaen, til tross for at ingen reell effekt på kroppssammensetning.

Betraktninger

Noen brukere har rapportert hodepine mens på Detox 7 program, men det er omfanget av den potensielle fysiske skader. Jo mer problematisk resultat som kan oppstå fra bruk av Detox 7 er psykiske skader. Hvis brukeren mener påstanden om at kroppen hans blir detoksifiseres i en syv-dagers periode, han kan være mer sannsynlig å engasjere seg i usunne vaner mens opererer under den vrangforestilling at hans neste syv-dagers detox vil angre skade.

Misforståelse

Detox 7 program designere tære på vår mentale sårbarheter. Ved å tilby fristende påstand om "helbredet i sju dager," forbrukere kan kjøpe Detox 7 program i håp om å høste fordeler som kanskje aldri oppstå. Som hoveddelen av Detox 7 Programmet er enkelt fiber, kan du oppnå en lignende avgiftning resultat bare ved å spise mer epler, eller inkludert noen metamucil i kostholdet ditt. Mens alle ønsker å tro det finnes mirakelkurer som gir umiddelbar energi, vektreduksjon og raske kroppssammensetning endringer, de eneste virkelige hemmeligheter er et sunt kosthold og regelmessig mosjon.